Σίμος: “Από Δευτέρα δουλειά για να είμαστε έτοιμοι με τον Άρη”

Για το αποτέλεσμα, την πρεμιέρα, τις μεταγραφές αλλά και τις αποχωρήσεις μίλησε ο Γιώργος Σίμος μετά το τέλος του φιλικού που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2 σκορ.

Αρχικά δήλωσε:  “Ήταν ένας χρήσιμος και αναγκαίος αγώνας οκτώ μέρες πριν την έναρξη. Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά μετά βρήκαμε τα πατήματα μας. Είδαμε καλά στοιχεία αλλά και στοιχειά που από Δευτέρα πρέπει να βελτιώσουμε. Από Δευτέρα δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον Άρη”.

Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά ο 41χρονος τεχνικός δήλωσε: “Γίνονται προσπάθειες για δυο στόπερ. Δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο”.

Για τον ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου: “Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε μια 15αδα παικτών ώστε να είμαστε έτοιμοι και να επιλέξουμε τους καλύτερους”.

Για τις αποχωρήσεις:  “Υπάρχουν παιδιά που έχουν συζητήσει με την ομάδα και έχουν ενημερωθεί. Στις 11 πάρε δέκα μετά το ματς με τον Άρη θα ξέρουμε τον βαθμό ετοιμότητας μας”.

Ενώ για τις αρκετές επιλογές στην επίθεση:  “Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα σε μια ομάδα να υπάρχει συναγωνισμός. Μέσα από τον κάθε παίκτη κερδίζει η ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook