Video | Σίμος: “Ο ΟΦΗ είχε πάντα επιθετικό dna με ποδόσφαιρο κυριαρχίας”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΟΦΗ έκανε ο Γιώργος Σίμος μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου που βρίσκονται στο Άπελντορν.

“Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τον σεβασμό μας προς τον Χάιμε Βέρα και τον Αλεσάντρο Ίσις για ότι πέτυχαν την προηγούμενη σεζόν” ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Σίμου.

Και μιλώντας στην συνέχεια πρόσθεσε το τι ποδόσφαιρο είναι αυτό που θέλει να βλέπει να παίζει ο ΟΦΗ: “Είμαστε ένα staff ανθρώπων που ήρθαμε στην ομάδα γιατί γνωρίζουμε πως οι άνθρωποι που ηγούνται του club πως σκέφτονται, πως πρεσβεύουν και πως θέλουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάει μπροστά ο σύλλογος. Είμαι χαρούμενος για όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί είναι θετικοί άνθρωποι και καλοί χαρακτήρες, όλοι έχουν όρεξη για δουλειά και αυτό είναι το σημαντικότερο. Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, μας αρέσει το προϊόν και αυτό που βλέπει ο κόσμος, να του αρέσει. Στον ΟΦΗ υπάρχει ένα επιθετικό dna με ποδόσφαιρο κυριαρχίας και θέλουμε να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο ώστε να έχουμε επιτυχίες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook