Μέσα οι Ντρούλιτς, Πόποβιτς-έξω ο Ταραλίδης

Στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου τέθηκαν οι Ντρούλιτς, Πόποβιτς εν αντιθέσει με τον Ταραλίδη που έμεινε εκτός.

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα για τον ΟΦΗ. Στην Κρητική ομάδα δεν φτάνουν οι δύο συνεχόμενες ήττες και το πεσμένο ηθικό καθώς τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν σταματημό.

Σήμερα δεν μπόρεσαν να προπονηθούν οι Γκάγκουλα, Ρουμπάκης και Γκέρμπερ χωρίς ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν να είναι ικανά να τα αφήσουν εκτός παιχνιδιού.

Δυσφορία για την κατάρευση Στον ΟΦΗ υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και την κατάρευση που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο μέρος. Στην Κρητική ομάδα υπάρχει έντονος προβληματισμός για την κακή εικόνα που έδειξε η ομάδα.

Μάλιστα υπάρχει μεγάλη δυσφορία για την απόδοση αρκετών ποδοσφαιριστών και δεν αποκλείεται αν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και την επόμενη περίοδο ο Γιώργος Παράσχος να υπάρξουν αρκετές αλλαγές και αποχωρήσεις.

Μέσα οι Ντρούλιτς, Πόποβιτς-έξω ο Ταραλίδης Δύο στα τρία είχαν στον ΟΦΗ από τους παίκτες που έμειναν εκτός από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι Ντρούλιτς, Πόποβιτς αναχώρησαν σήμερα για την Αθήνα όπου θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αντιθέτως ο Γιάννης Ταραλίδης δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζει και υπάρχει ο φόβος ότι θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο.