Ανανέωσε με τον ΟΦΗ ο Δερμιτζάκης

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Γιάννης Δερμιτζάκης, αφού συμφώνησε με την διοίκηση για έναν ακόμα χρόνο.

Με τη φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν συμπληρώνοντας έτσι τέσσερα χρόνια στον σύλλογο, αφού συμφώνησε με την διοίκηση για επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο ακόμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Δερμιτζάκη μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2016 και θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της για έναν επιπλέον χρόνο”.

Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας του με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Γιάννης Δερμιτζάκης υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΟΦΗ, αποτελώντας κι εγώ μέλος της προσπάθειας που έχει αρχίσει, με μοναδικό σκοπό την γιγάντωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Με τιμά η πρόταση που έγινε για παραμονή μου στον σύλλογο και μετά από μια δύσκολη αγωνιστική σεζόν, η οποία είχε αίσιο τέλος, θέλουμε όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε ο ΟΦΗ να ξαναγίνει πρωταγωνιστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.