Ανακοινώθηκε ο Μεγιάδο από τον ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά το θέμα του Μεγιάδο με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση του δανεισμού του από την Τσακαρίτα για έναν ακόμα χρόνο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο ΟΦΗ είχε στείλει τα χρήματα και περίμενε το συμβόλαιο του παίκτη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση του.

Το χαρτί ήρθε πριν από λίγο στα γραφεία του ΟΦΗ και έτσι ανακοινώθηκε άμεσα ο Αργεντίνος μέσος.

Παράλληλα ο ΟΦΗ μέσα από διαπραγματεύσεις κατάφερε να ρίξει το ποσό της ρήτρας που ήταν στις 550 χιλιάδες ευρώ, στο 50% σε περίπτωση που κάνει και φέτος μια ανάλογη χρονιά και θελήσει ο ΟΦΗ να πάρει τα δικαιώματα του παίκτη.

Μάλιστα για αντάλλαγμα η ομάδα του θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Μεγιάδο για έναν ακόμα χρόνο, με την ομάδα μας να διατηρεί την οψιόν αγοράς, αλλά με σαφώς ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους σε σχέση με φέτος.

Ο Αργεντινός μέσος ξεχώρισε με την φανέλα του ΟΦΗ και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας στην προσπάθεια για παραμονή στη Super League, μετρώντας συνολικά 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1.796 αγωνιστικά λεπτά και 58 κλεψίματα μπάλας.

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Μιγκέλ Μεγιάδο ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για έναν ακόμα χρόνο στον ΟΦΗ. Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε τον επόμενο χρόνο να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Τη σεζόν που πέρασε ένιωσα πολύ καλά στο Ηράκλειο και ήμουν πολύ χαρούμενος με την ομάδα. Ήταν μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος, η οποία έφτασε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα μπαράζ, αλλά με τη βοήθεια του Θεού τα καταφέραμε. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα”.