Πρόβλημα με Σταυρακάκη

Ξάφνικο πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Σταυρακάκη.
Έξτρα πριμ για νίκη ή ισοπαλία στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ο Φανούρης Βατσινάς σε συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς της ομάδας. 3.000 ευρώ και 1.500 ευρώ θα πάρει κάθε παίκτης που είναι εντός και εκτός αποστολής αντίστοιχα στην περίπτωση που ο ΟΦΗ δεν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό.

Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Κώστα Σταυρακάκη που αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο λίγο πριν την σέντρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός του ΟΦΗ παρότι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα αισθάνθηκε μετά το τέλος της ενοχλήσεις στον δικέφαλο χωρίς να είναι κάτι σοβαρό. Ωστόσο δεν αποκλείεται λόγω της κρισιμότητας του αγώνα να προτιμήσει ο Στράκα να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας προκειμένου να έχει όλους τους ποδοσφαιρστές του 100% έτοιμους. Προεδρικές ντόπες είχε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Προεδρικές ντόπες Ο Φανούρης Βατσινάς μετά από συνάντηση που είχε με τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας του Ηρακλείου τους έδωσε μεγάλο κίνητρο προκειμένου να μην φύγουν με σκυμμένο κεφάλι από το αυριανό παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΟΦΗ μετά από συνάντηση που είχε με τους τέσσερις αρχηγούς(Γιάννης Ταραλίδης, Νίκος Κουνενάκης, Πιέρ Ισά, Κοσμίν Μπαρκαουάν) τους ανακοίνωσε το έξτρα πριμ ξεχωριστά από τον εσωτερικό κανονισμό σε περίπτωση που η ομάδα του Ηρακλείου κερδίσει ή έρθει ισόπαλη με τους ερυθρόλευκους.

Στο έξτρα πριμ περιλαμβάνονται 3.000 ευρώ για κάθε ποδοσφαιριστή από τους 19 που είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Φράντισεκ Στράκα. Όμως δεν σταμάτησε μόνο σε αυτούς που θα βρίσκονται αύριο στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου Σταδίου αλλά και σε αυτούς που θα είναι εκτός καθώς κάθε ποδοσφαιριστής που είναι εκτός αποστολής του αυριανού αγώνα θα πάρει 1.500 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση μια τέτοια κίνηση από την πλευρά του προέδρου του ΟΦΗ θα φάνταζε φυσιολογική όμως μετά τα τελευταία γεγονότα φαίνεται ότι ο ίδιος κρατάει την ίδια στάση με αυτήν  που έδειξε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου. Δηλαδή ότι δεν κάνει πίσω. Εκτός ο Πίτσος, δεμένο κέντρο Ο Μηνάς Πίτσος έμεινε φυσιολογικά εκτός αποστολής καθώς έχει προσβληθεί από ίωση και παραμένει κλινήρης στο σπίτι του με τον πυρετό να ανεβαίνει σήμερα στους 40 βαθμούς. Κατά συνέπεια ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έμεινε εκτός αποστολής και την θέση του στην αρχική ενδεκάδα θα πάρει ο Μανώλης Μονιάκης σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Φράντισεκ Στράκα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι ο Τσέχος τεχνικός έχει καταλήξει και είναι αυτοί που δοκίμασε στην χθεσινή προπόνηση. Ο Μάλαρτζ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Σταυρακάκης, αριστερά ο Μονιάκης ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Ισά-Μπαρκαουάν. Στο κέντρο αναμένεται να αγωνιστούν οι Κουνενάκης, Ταραλίδης, Σφακιανάκης, Δημούτσος και Ρουμπάκης.

Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να πάρουν θέση στα άκρα και προτιμώνται από τον Στράκα καθώς μαρκάρουν και πρεσάρουν περισσότερο από τον Σίμιτς που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα με την τεχνική και την ταχύτητα του.

Ο Τσέχος τεχνικός είτε θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 με Κουνενάκη-Ταραλίδη δίδυμο μπροστά από τους τέσσερις της άμυνας είτε 4-1-4-1 με τον Κουνενάκη όταν επιτίθεται ο Ολυμπιακός να έχει τον ρόλο τρίτου κεντρικού αμυντικού.

Οι  19 ποδοσφαιριστές που είναι στην διάθεση του Φράντισεκ Στράκα για την αυριανή αναμέτρηση είναι οι παρακάτω:΅

Μάλαρζ, Κασμερίδης, Πλιάγκας, Ταραλίδης, Σφακιανάκης, Ρουμπάκης, Βενέτης, Σταυρακάκης, Δημούτσος, Σίμιτς, Μονιάκης, Πόποβιτς, Ισσά, Ορος, Κουνενάκης, Κοστόφσκι, Μπαρκαουάν, Εντόϊ και Γκέρμπερ.