Kερδίζει, μένει και τέλος

Το 0-0 στα Περβόλια είναι… πονηρό αποτέλεσμα και στο ματς της Τετάρτης ο ΟΦΗ θα πρέπει να μπει με το… μαχαίρι στα δόντια, ώστε να καταστήσει σαφές στον Πλατανιά ποιος είναι το αφεντικό των μπαράζ. 

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Μία δύσκολη και μεταβατική σεζόν ολοκληρώνεται αύριο για τον ΟΦΗ και επιβάλλεται να κερδίσει τον Πλατανιά, ώστε να μπει με άλλον αέρα του χρόνου στην νέα Σούπερ Λιγκ.

Τα… κουκιά είναι μετρημένα. Ο ΟΦΗ με νίκη επί της Χανιώτικης ομάδας εξασφαλίζει την παρουσία του και του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία.

Διαφορετικά θα πάει… στράφι η μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να ανατρέψει τα δεδομένα και θα… πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων οι κόποι μιας σεζόν.

Ο Μιχόγεβιτς συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και σήμερα, θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς στο πρόγραμμά του.

Ο Φερέιρα ακολούθησε το πρόγραμμα αποκατάστασης μαζί με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση των Περιβολίων. Έκανε μαγνητική προκειμένου και η συμμετοχή του στον αγώνα ρεβάνς θα κριθεί οριστικά σήμερα.

Ο Στρέζος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης και Κομεσίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Τιωρημένος είναι ο Γιαννούλης. 

Τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πλατανιά θα γίνει σήμερα στις 11:00 το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook