listen live
ακούτε τώρα: 20:00-22:00

Θύρα 8 - (Μανώλης Σαρρής)

listen live
ακούτε τώρα: 20:00-22:00

Θύρα 8 - (Μανώλης Σαρρής)

ακολουθεί: 00:00 - 07:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

e-radio logo

Το μήνυμα στάλθηκε

Ηχηρό μήνυμα στάλθηκε από 1.500 φιλάθλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο συλλαλητήριο που έγινε στην Πλατεία Ελευθερίας προκειμένου να υπάρξει μια καινούργια ημέρα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι Νίκος Μαχλάς, Κώστας Κωνσταντινίδης αλλά και πρώην μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ.

Ηχηρό μήνυμα στάλθηκε από τους φιλάθλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν για την επόμενη ημέρα της αγαπημένης τους ομάδας.

Περίπου 1.500 φίλαθλοι του ΟΦΗ φώναζαν συνθήματα υπέρ του ΟΦΗ, κατά του Παναθηναΐκού και του Γιάννη Βαρδινογιάννη ενώ ζητούσαν και απαιτούσαν την αποχώρηση της οικογένειας Βατσινά από τα διοικητικά δρώμενα της Κρητικής ομάδας.

” Ποτέ θα κάνει ξαστερία ” Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ειρηνικά και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας βροντοφώναξαν κατά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και του προέδρου Φανούρη Βατσινά. Μάλιστα όταν ανέβηκε στην εξέδρα ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης Δημήτρης Κουνάλης για να τραγουδήσει το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε ήταν το ” Πότε θα κάνει ξαστεριά ” με 1.500 φιλάθλους του ΟΦΗ να το τραγουδούν και να συνδυάζουν τους στίχους του με την επόμενη ημέρα στην ομάδα.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα τραγούδια τον λόγο πήρε η γνωστή φίλαθλος του ΟΦΗ Αλέκα που πήρε το μικρόφωνο λέγοντας μαντινάδες για την ομάδα… ” Τούτη την δύσκολη στιγμή στον ΟΦΗ λείπει η ελπίδα όλοι μαζί με μια ψυχή να δούμε ηλιαχτίδα. ” ήταν η πρώτη και στην συνέχεια ακούστηκε και άλλες όπως… ” Όλοι μαζί με μια ψυχή αδέρφια μου μπορούμε, να φέρουμε την λευτεριά να ξαναγεννηθούμε. ”

Παράλληλα στην ομίλια της μεταξύ άλλων είπε… ” Αδέρφια μου σηκώνουμε μεγάλο σταυρό και θα έρθει σύντομα η ώρα που θα νιώσουμε ελεύθεροι. “

Παρόντες Μαχλάς, Κωνσταντινίδης… Αξίζει να αναφερθεί ότι το παρόν έδωσε μεταξύ άλλων στο συλλαλητήριο που έγινε και σίγουρα η παρουσία του δεν περνάει απαρατήρητη ο Νίκος Μαχλάς.

Ο πρώην αρχηγός του ΟΦΗ βρέθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας μαζί με τους Κώστα Κωνσταντινίδη, Γιώργο Κουτσουπιά χωρίς όμως να θελήσουν να κάνουν κάποια δήλωση.

Ωστόσο η παρουσία όλων των παραπάνω μόνο απαρατήρητη δεν περνάει και σίγουρα έδειξε πολλά πράγματα φανερώνοντας δημόσια και ξεκάθαρα τις σκέψεις τους απέναντι στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

… Αλλά και παλιοί παράγοντες Εκτός από τους πρώην ποδοσφαιριστές και εμβληματικές φιγούρες του ΟΦΗ παρόντες ήταν και πρώην μέλη της διοίκησης της Κρητικής ομάδας που είχαν παραιτηθεί πριν από δύο χρόνια.

Ο λόγος για τους Νίκο Κουτσογιάννη, Μανώλη Γιαννούλη οι οποίοι το 2006 είχαν παραιτηθεί από την διοίκηση του Φανούρη Βατσινά.

Ακόμα παρόντες ήταν και οι Δημήτρης Παπαματθαιάκης, Γιώργος Μαρής με τον τελευταίο να έχει και την ιδιότητα του αντινομάρχη Ηρακλείου.

Θοδωρής Παπαδόπουλος: ” Ο κόσμος θέλει μια αλλαγή ” Το παρόν στο συλλαλητήριο έδωσαν μέλη όλων των συνδέσμων και στελέχη των δύο μεγαλύτερων έκαναν δηλώσεις για το συλλαλητήριο. Ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων ΟΦΗ “Κρήτες” Θοδωρής Παπαδόπουλος δήλωσε: ” Ο κόσμος θέλει να δει μια αλλαγή γιατί έχει κουραστεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια. Περιμέναμε περισσότερο κόσμο να έρθει αλλά η σημερινή εκδήλωση είναι η αφετηρία μιας σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν.”

Ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου ” Snakes ” Μανώλης Μπιτσάκης δήλωσε από την πλευρά του… ” Όλοι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θέλουν την ομάδα τους ανεξάρτητη. Η εκδήλωση είχε παλμό και εκφράζουμε την αντίθεση μας με το παρόν ιδιοκτησιακό καθεστώς. Θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε και να είμαστε αντίθετοι μέχρι να ξημερώσει μια καινούργια ημέρα για τον ΟΦΗ που εμείς θέλουμε να βλέπουμε όπως του αξίζει. Δηλαδή μεγάλος. “

Διακριτική παρουσία των Κουράκη, Ξημέρη Εν αντιθέσει με τα όσα ακούγονταν τις προηγούμενες ημέρες δεν δήλωσαν παρόν στην εκδήλωση άμεσα αλλά έμμεσα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης.

Αντιθέτως ήταν διακριτικά παρόντες παρακολουθώντας από αίθουσα ξενοδοχείου που ήταν απέναντι από τον τόπο της διαδήλωσης χωρίς να δώσουν το παρόν εκεί και χωρίς να κάνουν δημόσια την εμφάνιση τους.

Εξάλλου οι προθέσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ είχαν γίνει γνωστές από τις προηγούμενες ημέρες καθώς έχοντας στο νου τους τα λόγια των δύο παραπάνω στο συλλαλητήριο του 2006 δεν ήταν επιθυμητοί στον κόσμο της ομάδας του Ηρακλείου.

Ένος λεπτού σιγή στην μνήμη του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη Μια από τις στιγμές που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη είναι και η απόφαση των φιλάθλων του ΟΦΗ να κρατήσουν ένα λεπτό σιγή στην μνήμη του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη και αφού για ένα λεπτό επικρατούσε η απόλυτη σιγή στην συνέχεια μόλις πέρασε το ένα λεπτό στην μνήμη του πάλλαι ποτέ διοικητικού ηγέτη της Κρητικής ομάδας ακολούθησε η αποθέωση.