Γεμίζει μπαταρίες, αλλά δεν αδειάζει το… μυαλό

Την σκέψη τους στον Ατρόμητο θα έχουν άπαντες στον ΟΦΗ τις μέρες του Πάσχα και από Δευτέρα θα… φουλάρουν τις μηχανές για το ματς της 5ης Μαϊου στο Περιστέρι.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν σήμερα και μετά θα απολαύσουν τρεις μέρες ξεκούρασης .Οι… μπαταρίες θα γεμίσουν, αλλά το μυαλό δεν θα αδειάσει.

Η σκέψη όλων θα παραμείνει στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου ο ΟΦΗ θα επιδιώξει την… Ανάσταση. 

Το διάστημα της διακοπής είναι ευεργετικό για τους τραυματίες. Οι Μπράουν (ίωση) και Παπάζογλου (θεραπεία) δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα προπόνησης που έγινε την Μ. Τετάρτη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Θεραπεία έκαναν και οι Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης και Βουό. Ο Σακόρ ακολούθησε ξανά όλο το πρόγραμμα προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Δερμιτζάκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, στις 10:00 και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (29/4).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook