“Όνειρο μου να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ”

Ο Αλέξης Περογαμβράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το προσωπικό ρεκόρ των τέταρτων συνεχόμενων πρωταθλημάτων αλλά και για τα συναισθήματα του βλέποντας τον ΟΦΗ από τις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

Ο πρώην αρχηγός του ΟΦΗ μίλησε στην εκπομπή “Derby” και τους Μανώλη Θέμελη – Κώστα Παπαδόπουλο για το απίστευτο προσωπικό ρεκόρ όπου τις τελευταίες τέσσερις σεζόν έχει στεφθεί πρωταθλητής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Περογαμβράκης στον Athletic Radio 104,2

Για την κατάκτηση του τίτλου από τον Ιάλυσο: “Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως με πολύ δουλειά, αρκετό κόπο και σταθερή πορεία καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Για την επικείμενη αναδιάρθρωση και τις ομάδες της Γ’ Εθνικής: “Εμείς ως ποδοσφαιριστές δεν ασχολούμαστε με αυτό το θέμα αλλά περιμένουμε τις εξελίξεις. Αν συμβεί αυτό, θα είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός καθώς θα είναι σαν να μην ανεβαίνεις κατηγορία”.

Για την μεταγραφή του στον Ιάλυσο: “Εψαχνα μια ομάδα που να πρωταγωνιστήσει. Βρήκα τον Ιάλυσο όπου μιλησαμε και είδαμε ότι θέλουν να ανεβάσουν την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Δόξα τον Θεό, όλα πήγαν καλά. Γνωριζόμουν από παλιά με τον πρόεδρο του Ιάλυσου, με είχε προσεγγίσει αρκετά νωρίς, εγώ περίμενα κάτι άλλο όμως στο τέλος συμφώνησα και πήγα στην Ρόδο. Έχουμε ήδη συζητήσει για τη νέα χρονιά όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θα το δούμε στην πορεία. Ο Ιάλυσος είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες”.

Για την επόμενη χρονιά: “Λόγω του ότι στο παρελθόν έχω αντιμετωπίσει πολλούς τραυματισμούς, πλέον αυτά τα προβλήματα μου δίνουν την δύναμη να συνεχίζω ακόμα. Η πιο γλυκιά άνοδος ήταν αυτή με την άνοδο του ΟΦΗ και την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ”.

Για την παρουσία του στο “Γεντί Κουλέ” στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: “Αισθάνθηκα περίεργα γιατί δεν έχω συνηθίσει να βλέπω τον ΟΦΗ από τις εξέδρες του γηπέδου. Στενοχωρήθηκα γιατί περίμενα την ομάδα να βγάλει πάθος μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού όμως η ύπαρξη του άγχους είναι λογική. Πιστεύω πως ο ΟΦΗ θα παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά την χρονιά όμως στον δεύτερο γύρο έχει κάνει εντυπωσιακή πορεία και αν υποβιβαστεί θα είναι αδικία. Αν έπαιζε έτσι από τον πρώτο γύρο τότε θα έψαχνε κάτι διαφορετικό και όχι την παραμονή. Την Κυριακή ακούγοντας τον κόσμο να φωνάζει που ήταν φανταστικός έλεγα από μέσα μου “πότε θα μπω μέσα στο γήπεδο”.

Για την έλευση του Μιχάλη Μπούση: “Η έλευση του προέδρου και αυτών των ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στον ΟΦΗ. Σίγουρα, θα ήθελα να είμαι και εγώ στην ομάδα γιατί μεγάλωσα μέσα στον ΟΦΗ και εκεί θα είμαι για μια ζωή”.

Για την σχέση του με τον κόσμο του ΟΦΗ: “Θέλω να τον ευχαριστήσω για την στήριξη που μου δείχνει ακόμα και τώρα που έχω φύγει από την ομάδα. Σημασία έχει να έχουμε υγεία και να προχωράμε”.

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ: “Σίγουρα, στενοχωρήθηκα το προηγούμενο καλοκαίρι όμως ήταν σεβαστή η άποψη της διοίκησης και του προπονητή. Ήθελα να συνεχίσω στον ΟΦΗ αφού βρέθηκα στην ομάδα από όταν υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική και τότε είχα πει πως ήθελα να αγωνιστώ μαζί της στην Σούπερ Λιγκ. Μακάρι στο τέλος να μου δοθεί η ευκαιρία να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ, αυτό θα είναι ένα όνειρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook