Με τις γνωστές απουσίες ο ΟΦΗ

Χωρίς Μπράουν και Παπάζογλου συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

– Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Ο Γερμανός μπακ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ίωση που τον ταλαιπωρεί και έμεινε για άλλη μια ημέρα σπίτι του, ενώ ο Παπάζογλου ακολούθησε θεραπεία μαζί με τους Ποτουρίδη, Δεληγιαννίδη και Βουό.

Από την άλλη ο Σακόρ ακολούθησε και πάλι ολόκληρο το πρόγραμμα και θα είναι όπως όλα δείχνουν κανονικά στην διάθεση του Βέρα για το ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά  η ενημέρωση του ΟΦΗ:

“Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Κρίστοφερ Μπράουν και ο Τάσος Παπάζογλου δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα προπόνησης που έγινε το πρωί της Μ. Τετάρτης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο 28χρονος Γερμανός αμυντικός έμεινε και πάλι κλινήρης, λόγω ίωσης, ενώ ο Έλληνας άσος έκανε θεραπεία, μαζί με τους Γιάννη Ποτουρίδη, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και Πατρίκ Βουό.

Ο Βαγιεμπά Σακόρ ακολούθησε ξανά όλο το πρόγραμμα προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Γιάννης Δερμιτζάκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Μ. Πέμπτης (25/4). Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό ως την Κυριακή του Πάσχα 28/4 και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (29/4)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook