ΟΦΑΡΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΦΗ με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο άλωσε το ΟΑΚΑ κερδίζοντας πανάξια τον Παναθηναϊκό με 3-1.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου και οι δύο ομάδες δεν απείλησαν καθόλου τις δύο εστίες με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο. Ο χρόνος περνούσε και οι δύο ομάδες φαινόταν πως θα πάνε στα αποδυτήρια με το μηδέν.

Ωστόσο ένα τράβηγμα του Ποτουρίδη ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείξει την άσπρη… βούλα με τον Μακέντα να ευστοχεί και να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε πιο δραστήριος και είχε την κατοχή με τον έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά, χωρίς ωστόσο να έρθει η μεγάλη φάση προς την εστία του Διούδη.

Η πίεση απέφερε καρπούς αφού ο ΟΦΗ ισοφάρισε όταν ο Μπράουν σέντραρε ο Σάσι πήρε την κεφαλιά και ο Μακένττα με προβολή έστειλε άθελα του την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον ΟΦΗ να έχει το ρυθμό και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες με Σάσι και Νέιρα. Ο ΟΦΗ έκανε την ολική ανατροπή στο 70ο λεπτό όταν ο Φερεϊρα σούταρε από δεξιά ο ΔΙούδης έδιωξε και στην επαναφορά ο Σάσι έκανε το 2-1.

Η ομάδα του Βέρα δεν κλείστηκε πίσω και στο 89ο λεπτό ο Γιακουμάκης που είχε περάσει ως αλλαγή πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και “σφράγισε” το τρίποντο που του δίνει μεγάλη ανάσα για την συνέχεια.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook