Εξάποντο ο ΟΦΗ και ορίζει μόνος του την τύχη του!

Αυτός, ναι, ήταν ΟΦΗ, κέρδισε τον Λεβαδειακό (μόνο) με 2-0 – πήρε και την ισοβαθμία – και πλέον είναι αυτός που κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Μετά από δύο μήνες, ο ΟΦΗ πανηγύρισε ξανά τη νίκη και τη νίκη. Κέρδισε τον Λεβαδειακό, τον άφησε πίσω του δύο βαθμούς και πλησίασε τον ΠΑΣ στον έναν. Από τον ΟΦΗ δεν υστέρησε κανένας με όλους τους παίκτες να κάνουν σημαντική δουλειά μέσα στο γήπεδο ωστόσο είχε μια μαγική τετράδα που πάρέσυρε όλη την ομάδα με τους Φερέιρα, Νέιρα, Μεγιάδο, Γιακουμάκη να κάνουν τεράστιο παιχνίδι.

Από το πρώτο λεπτό ο ΟΦΗ μπήκε με το μάτι του να γυαλίζει και έχασε τεράστια ευκαιρία με την κεφαλιά του Μιχόγεβιτς να διώχνει εντυπωσιακά ο Μπλάζιτς.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να απειλεί και έχασε ακόμα μια ευκαιρία με τον Μεγιάδο να παίρνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Νέιρα και αυτή να καταλήγει κόρνερ!

Οι γηπεδούχοι επιτέλους τις ευκαιρίες την έκαναν γκολ με τον Γιακουμάκη να σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή μετά από ωραία συνεργασία Νέιρα Φερέιρα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια ο ΟΦΗ είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού δεν απειλήθηκε καθόλου με τα νεύρα να έρχονται σιγά σιγά και από τις δύο ομάδες με τον Διαμαντόπουλο μάλιστα να χαρίζει μια δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αντιλέχου σε χτύπημα εκτός φάσης.

Οι παίκτες του Βέρα είχαν ορισμένες στιγμές να “καθαρίσουν” το παιχνίδι όμως τα σουτ του Βαζ και του Γιακουμάκη δεν βρήκαν στόχο με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και το πέτυχε για ένα δεκάλεπτο. Ωστόσο, στην συνέχεια ο ΟΦΗ ήταν ορμητικός και έχοντας ως μοιραίο παίκτη τον Ρικάρντο Βαζ έχασε σωρεία ευκαιριών. Στο 62′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Φερέιρα κέρδισε το πέναλτι ωστόσο ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά το γκολ ήρθε 10 λεπτά αργότερα όταν ο Γιακουμάκης διεκδίκησε την φάση, έκλεψε την μπάλα με τον Φερέιρα να γίνεται αποδέκτης της και με σουτ να εκτελεί τον Μπάγιτς για το 2-0.

Mπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook