Νέα συνεργασία για τον ΟΦΗ – η μοναδική ΠΑΕ που επέλεξε η Avis!

Σε ακόμα μια συνεργασία προχώρησε ο ΟΦΗ που ανακοίνωσε την έναρξη της με την εταιρεία Avis.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία AVIS, την ισχυρότερη στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Είναι τιμή για την ομάδα μας το γεγονός ότι ο ΟΦΗ αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Ελλάδα με τον οποίο επέλεξε να συνεργαστεί η AVIS και απώτερος σκοπός των δύο πλευρών είναι να προκύψει μια συνεργασία με προοπτική μέλλοντος.

Η φιλοσοφία της AVIS, ενός εκ των κορυφαίων brand names στον παγκόσμιο χάρτη, συνάδει απόλυτα με τις αρχές που πρεσβεύει ο ΟΦΗ και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν, με σεβασμό και προσήλωση στον άνθρωπο. Συγχρόνως η φράση “we try harder”, η οποία αποτελεί φράση – κλειδί για την εταιρία από το 1963 συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της δικής μας ομάδας.

Σήμερα η AVIS, με την τεράστια δυναμική της σε Ελλάδα και εξωτερικό, βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου της ενοικίασης αυτοκινήτων, μιας δραστηριότητας που αποτελεί τμήμα της σύγχρονης πραγματικότητας. Το γεγονός μάλιστα ότι περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια πελάτες σε ετήσια βάση εμπιστεύονται την AVIS, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την επιτυχία της εταιρίας.

Οι τομείς δραστηριότητας της AVIS είναι η βραχυχρόνια μίσθωση από μία μέρα ως έναν χρόνο, η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων που απευθύνεται σε εταιρίες ανεξάρτητα νομικής μορφής και σε ιδιώτες (leasing), η πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και η μίσθωση ιδιωτικών φορτηγών έως 3,5 τόνους. Η εταιρία πρωταγωνιστεί και οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της μίσθωσης αυτοκινήτων, με δίκτυο 80 σταθμών ενοικίασης και στόλο 31.000 οχημάτων, όλων των τύπων.

Καλωσορίζουμε την AVIS στην οικογένεια του ΟΦΗ και είμαστε πεπεισμένοι για μια ποιοτική και υψηλού επιπέδου συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.