Την Τρίτη η παρουσίαση της συνεργασίας ΟΦΗ – Cosmos Sport!

Η συμφωνία ανάμεσα σε δύο κολοσσούς του νησιού, του μεγαλύτερου αθλητικού μεγέθους και της μεγαλύτερης αλυσίδας αθλητικών ειδών θα παρουσιαστεί το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης.

ΟΦΗ και Cosmos Sport πορεύονται μαζί τη νέα χρονιά, όπως είχε γράψει το Gentikoule και πριν από λίγες ημέρες, και την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου όπου θα γίνει η παρουσίαση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

*Cosmos Sport – «Μαζί στη νέα μέρα του ΟΦΗ» – Έναρξη ισχυρής χορηγικής συνεργασίας*

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η Nο1 ελληνική αλυσίδα επώνυμων αθλητικών ειδών, Cosmos Sport, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπορεύονται στη νέα μέρα της κρητικής ομάδας. Η κρητική εταιρία Cosmos Sport και η συνεργασία της με την κορυφαία ομάδα του νησιού αποτελεί μοναδικό γεγονός και εχέγγυο επιτυχίας για το μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, η χορηγική συνεργασία εγκαινιάζεται επίσημα την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 στις 17:00 με εκδήλωση – συνέντευξη τύπου στο κέντρο του Ηρακλείου (κατάστημα Cosmos Sport, οδός 1821, αριθμός 17).

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και μέλη των διοικήσεων των ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και Cosmos Sport.