“Νιώθω ευλογημένος που έπαιξα στον ΟΦΗ”

Ο Αλέξης Περογαμβράκης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ και στέκεται στην πίεση που υπάρχει ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι η νέα εποχή θα πετύχει. “Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουν οι άνθρωποι που ήρθαν στον ΟΦΗ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Περογαμβράκης στον Athletic Radio 104,2

Για την απόφαση του να πάει στον Ιάλυσο: “Είχα αρκετές συζητήσεις με ομάδες Φουτμπολ Λιγκ και Γ’ Εθνικής, πρέπει να πω ότι το ενδιαφέρον που υπήρχε από τον Ιάλυσο εκδηλώθηκε αρκετά νωρίς. Από την στιγμή που δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερο, μίλησα με τον πρόεδρο αρκετές φορές και υπάρχει μια ομάδα που θέλει να ανέβει επίπεδο και να πάρει το πρωτάθλημα. Συζήτησα με την οικογένεια μου, μου άρεσε το πλάνο και είπα αμέσως το ναι”.

Για την εικόνα που έχει από τον ΟΦΗ: “Παρακολουθώ την ομάδα από την αρχή. Είναι στενάχωρο αυτό που βλέπω, γιατί όσο να’ ναι αγαπάω πολύ τον ΟΦΗ, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά πιστεύω πως όλα όσα συμβαίνουν τώρα με τη νέα διοίκηση ότι θα υπάρξουν αλλαγές προς το καλύτερο”.

Για το αν η πίεση που υπάρχει παίζει αρνητικό ρόλο: “Στην ομάδα υπάρχει πίεση και το θέμα είναι να αντέξεις την πίεση. Πιστεύω πως τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν ακόμα περισσότερο γιατί η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στην ομάδα”.

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση από την μέχρι τώρα παρουσία του ΟΦΗ: “Το μόνο αρνητικό που διακρίνω είναι ο αριθμός των γκολ που δέχεται η ομάδα. Αυτήν την στιγμή έχει αλλάξει αυτό το πράγμα γιατί όταν δέχεσαι συνεχώς γκολ, τότε δεν μπορείς να κερδίσεις. Από την στιγμή που η ομάδα δεχόταν τόσο εύκολα γκολ, δεν μπορώ να εξηγήσω το τι συμβαίνει”.

Για το αν η πίεση παίζει αρνητικό ρόλο: “Τότε στην Γ’ Εθνική είχαμε φτάσει σε ένα σημείο να βρισκόμαστε στο -17 από την πρώτη θέση. Σημασία έχει η διαχείριση της πίεσης και αν ο παίκτης δεν αντέχει σε αυτό το στοιχείο, τότε είναι λίγο δύσκολο. Και στην Σούπερ Λιγκ υπήρχε πίεση αλλά καμία σχέση με αυτό που ζήσαμε στην Γ΄Εθνική. Εύχομαι όλα να αλλάξουν από το ματς με τον Ολυμπιακό γιατί ο ΟΦΗ ζει και αναπνέει για αυτά τα παιχνίδια”.

Για τις μεγάλες αλλαγές στον ΟΦΗ: “Τα άτομα που βρίσκονται τώρα στον ΟΦΗ αποτελούν το ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουν αυτοί οι άνθρωποι”.

Για το αν αισθάνεται αδικημένος που αποχώρησε από τον ΟΦΗ: “Δεν νιώθω αδικημένος αλλά ευλογημένος που φόρεσα την φανέλα του ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα είναι οι συγκυρίες και όλα όσα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο”.