Οι δηλώσεις μετά τη νέα εποχή

Δηλώσεις πραγματοποίησαν μετά το τέλος της ιστορικής Γενικής Συνέλευσης που βρήκε τον ΟΦΗ στα χέρια του Μιχάλη Μπούση, άνθρωποι που έχουν αγαπήσει και στηρίξει τον ΟΦΗ, στις δύσκολες ημέρες.

Τον χορό των δηλώσεων άνοιξε ο κ. Καζανάκης ο οποίος τόνισε: «Ο τελευταίος στόχος είναι μεγαλύτερος από τον αγωνιστικό. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε και τα παιδιά που ήρθαν αγαπάνε την ομάδα και πιστεύω απόλυτα ότι ο ΟΦΗ θα απογειωθεί και θα φύγει από την καθημερινότητα.

Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε την ομάδα σε αυτό το σημείο. Εύχομαι στα νέα παιδιά στην νέα διοίκηση που ήρθαν με πολύ αγάπη να προ οδεύσουν και να ξέρουν ότι όλο το Ηράκλειο θα είναι κοντά τους.  Πιστεύω απόλυτα με τον κ. Μπούση χωρίς να θέλω να μειώσω τους προηγούμενους ότι οι αποφάσεις θα είναι καλύτερες για την ομάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν μέχρι σήμερα για να παραμείνει ο ΟΦΗ ενωμένος και ευχαριστώ και τη νέα διοίκηση που ήρθε να απογειώσει τον ΟΦΗ.».

Στην συνέχεια μίλησε ο Γιάννης Παπαματθαιάκης που είναι επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ  «Είναι ιστορική ημέρα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό τους για να πετύχουν αυτά που κάναμε εμείς στο παρελθόν.Ο  ΟΦΗ είναι μια ομάδα με στόφα, που ότι και να συμβεί δεν θα διαλύσει γιατί έχει κόσμο και άτομα που τον αγαπάνε. Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης μας βλέπει από πολύ ψηλά και γελάει και είναι πολύ χαρούμενος με τη νέα προσπάθεια. Καλό το κόσμο του ΟΦΗ να αφήσει τα διοικητικά και να κοιτάξει τα αγωνιστικά για να έρθουν πάλι οι καλές εποχές της ομάδας».

Ενώ τον κύκλο των δηλώσεων έκλεισε ο κ. Δανδάλης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μια μεγάλη ημέρα, το σωματείο αποκτά επιτέλους ιδιοκτήτη, που θέλει να την κάνει μεγάλη ομάδα και να γίνει ένα σωματείο που θα το καμαρώνουμε όλοι. Είναι σημαντική η προσπάθεια που γίνεται από Πουρσανίδη και Σαμαρά για να επένδυσή στην ομάδα ο Μιχάλης Μπούσης και να την κάνει και πάλι μεγάλη».