Κομεσίδης: «Πάμε για τη νίκη στην Ξάνθη»

Τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη επιθυμούν άπαντες στην ομάδα σύμφωνα με τον Δημήτρη Κομεσίδη, ο οποίος μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, αλλά και στα δυο συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, που δίνει ο ΟΦΗ στην πολύ γνώριμη και αγαπημένη για τον ίδιο Ξάνθη.

Αναλυτικά ο αναφορές του Δημήτρη Κομεσίδη στο ofi1925.gr:

Για τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο:

«Χαίρομαι πολύ που θα παίξω στην Ξάνθη για την Σούπερ Λίγκ. Χαίρομαι που θα βρεθώ αντιμέτωπος με παλιούς φίλους και θα τους ξαναδώ. Επαιξα αρκετά χρόνια σε αυτήν την ομάδα και έχω περάσει καλές στιγμές.

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θα πάμε για τη νίκη».

-Δημήτρη δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην Ξάνθη για πρωτάθλημα και Κύπελλο:

«Εμείς βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Κύριο μέλημα μας είναι το πρωτάθλημα. Να κάνουμε μια νίκη, που  τη χρειαζόμαστε για να πάρουμε τα πάνω μας στην ψυχολογία μας.

Δεν παραμελούμε το Κύπελλο. Θέλουμε να πάμε καλά και στο Κύπελλο, αλλά τώρα βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα και μετά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι για το Κύπελλο».

-Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

“Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα βρεί το δρόμο της. Εχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και το ξέραμε, ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα.

Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει πως θα πάμε στην Ξάνθη, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».