listen live
ακούτε τώρα:

listen live
ακούτε τώρα:

ακολουθεί:

e-radio logo

Νάστος: «Κάτι καλό γίνεται στον ΟΦΗ»

Ο Ανέστης Νάστος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα σχολιάζοντας και τις διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο.

Aναλυτικά όσα είπε ο Ανέστης Νάστος στον Athletic Radio 104,2

Για το αν υπήρχε άγχος λόγω της πρεμιέρας: 

«Δεν νομίζω ότι υπήρχε άγχος και πίεση επειδή ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι από τότε που η ομάδα υποβιβάστηκε. Ίσα – ίσα γνωρίζαμε και περιμέναμε την μεγάλη συμπαράσταση του κόσμου. Η δυναμική του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη, πρόκειται για έναν ευρωπαϊκό σύλλογο αλλά νομίζω ότι ξεκινήσαμε ιδανικά. Φάνηκε στα πρώτα 30 λεπτά ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τον ΠΑΟΚ αλλά η ποιότητα κάνει την διαφορά και δεν συγχωρούνται τα λάθη».

Για την πίστη που έβγαλε στην ομάδα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ: 

«Συνεχίζω να το πιστεύω. Το να διαλύεις μια ομάδα είναι το πιο εύκολο, να κρίνονται οι παίκτες ονομαστικά, ο προπονητή μας. Όμως το δύσκολο είναι να γίνουμε ομάδα, εμείς το καταφέραμε αυτό. Πετύχαμε το δύσκολο, να ανεβάσουμε τον ΟΦΗ και να τον πάμε εκεί που ανήκει. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε εξίσου μεγάλες ομάδες και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι».

Για την κριτική που υπάρχει μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές: 

«Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παραμένουν ενωμένες και ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Γνωρίζουμε το πρόγραμμα και δεν το θέτω ως δικαιολογία όμως ο ΟΦΗ έχει μάθει να ζει με τις δυσκολίες. Σίγουρα, υπάρχει μια στενοχώρια γιατί ο ΟΦΗ από την πρώτη ημέρα που ήρθα, έχει μάθει να κερδίζει και να κάνει πρωταθλητισμό. Το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό, μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Εάν είμαστε ενωμένοι και δυνατοί».

Για τις διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ: 

«Κάτι καλό γίνεται στον ΟΦΗ. Έρχεται ένας άνθρωπος που θέλει να επενδύσει, να είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και να κάνει κάτι καλό στον ΟΦΗ. Αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε, να τον αγκαλιάσουμε ώστε να μην φύγει γρήγορα από την ομάδα. Σίγουρα είναι θετικό το γεγονός ότι η ομάδα αλλάζει επίπεδο και αυτός ο άνθρωπος βάζει ήδη τα χρήματα του για τον σύλλογο. Εγώ αυτό που λέω και στον εαυτό μου, εμείς είμαστε το παρόν αλλά ο ΟΦΗ πρέπει να έχει μέλλον και για να το έχει πρέπει να διαθέτει υγεία».

Για το πως το εισέπραξαν οι παίκτες του ΟΦΗ: 

«Εντάξει αν συγκρίνω την περσινή χρονιά, ότι συνέβη στην ομάδα όπου ήμασταν υπό διάλυση και έφτασε εκεί που έφτασε, κάποια παιδιά παρέμειναν γιατί την αγαπούν. Είναι ευχάριστο που υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλει να έχει υγεία στην ομάδα».

Για το ότι στον ΟΦΗ υπάρχουν απαιτήσεις:

 «Ο ΟΦΗ από μόνος του έχει τέτοιες απαιτήσεις. Διαθέτει βαριά φανέλα, δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχει πίεση – υπάρχει και άγχος. Πάντα θα υπάρχουν απαιτήσεις. Πάντα θα ψάξουμε να βρούμε το καλύτερο. Αυτό ίσως να θέλει υπομονή και πρέπει να το καταλάβει και ο κόσμος».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: 

«Είμαι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα βρει τον δρόμο του. Η ομάδα ήταν οικογένεια, θα παραμείνει οικογένεια. Αυτήν την οικογένεια όμως δεν την αποτελούν μόνο οι παίκτες αλλά και ο κόσμος με τον προπονητή».

Για την συμπαράσταση του κόσμου: 

«Εγώ προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω. Σίγουρα, μεταξύ τους υπάρχουν και κάποιοι που κρίνουν αλλά αν κάποιος στενοχωρήθηκε μια φορά που χάσαμε, εγώ στενοχωρήθηκα δύο. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε επαγγελματίες, παιδιά που ήρθαν τώρα στενοχωρήθηκαν ακόμα περισσότερο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή: 

«Όλα τα παιχνίδια έχουν την δυσκολία τους. Σίγουρα, το ξεκίνημα να μην ήταν αυτό που περιμέναμε. Αυτό συνέβη, πέρασαν τρία παιχνίδια, προφανώς έχουν γίνει κάποια λάθη. Έχουμε έναν άνθρωπο που έχει την εμπιστοσύνη όλων μας και του κόσμου. Ξέρει καλύτερα από εμάς το τι πρέπει να κάνει για να το διορθώσει».

Για το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΟΦΗ:

 «Σίγουρα, ο κόσμος θα βρεθεί να κρίνει παίκτες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άλλοι επηρεάζονται περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Θυμηθείτε πόσο αγκάλιασε την ομάδα και γίναμε ένα. Παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, συσπειρωθήκαμε και πέτυχε τον στόχο της ανόδου. Όμως, επειδή αλλάζει επίπεδο διοικητικά θα πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει περισσότερο τους παίκτες και να τους δώσει την ώθηση που τους δίνει πάντα. Στις μεγάλες ομάδες, η πλειοψηφία των φιλάθλων στηρίζει την ομάδα».