Με Ισά για την πρόκριση

Μέσα ο Ισά Στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Λεβαδειακό τέθηκε ο Πιέρ Ισά. Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός δικαιώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague και η ποινή του αυτόματα σβήστηκε αφού την μια αγωνιστική την εξέτισε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα στην βασική ενδεκάδα […]

Μέσα ο Ισά Στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Λεβαδειακό τέθηκε ο Πιέρ Ισά. Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός δικαιώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague και η ποινή του αυτόματα σβήστηκε αφού την μια αγωνιστική την εξέτισε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα στην βασική ενδεκάδα μαζί με τον Μπαρκαουάν στο κέντρο της άμυνας του ΟΦΗ.

Εκτός οι Πόποβιτς, Ταραλίδης, Ντρούλιτς Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του αλλά χωρίς τους Ταραλίδη, Πόποβιτς και Ντρούλιτς ο ΟΦΗ αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο για τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αισθάνονταν με αποτέλεσμα να μην υπολογίζονται από τον Γιώργο Παράσχο. Ωστόσο υπάρχουν πιθανότητες για να δώσουν το παρόν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Οι 20 ποδοσφαιριστές που πήρε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην αποστολή είναι οι παρακάτω: Τζόρβας, Κασμερίδης, Αρβανίτης, Κοκκινάκης, Κουνενάκης, Μονιάκης, Πετρόπουλος, Πίτσος, Ρουμπάκης, Σταυρακάκης, Σφακιανάκης, Μπαρκαουάν, Γκάντσεφ, Γκέρμπερ, Γκάγκουλα, Νουαφόρ, Σίμιτς, Ισά, Λάροκ, Λεοζίνιο. Εκτός έμειναν οι Ταραλίδης, Πόποβιτς και Ντρούλιτς. Για τους δύο ποδοσφαιριστές υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και ίσως την Παρασκευή να ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδας ενώ όλα είναι ανοιχτά για τον Σέρβο επιθετικό. 4-3-3 και προσοχή στα στημένα… Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει πάντως για την αρχική ενδεκάδα τους Αρβανίτη, Σίμιτς και Σταυρακάκη όπως και τον Ζόζεφ Νουαφόρ. Ο Αρβανίτης δεν έκανε προπόνηση το πρωί, ο Σταυρακάκης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα αλλά είναι ανέτοιμος ενώ οι Νουαφόρ και Σταυρακάκης νιώθουν ακόμα ενοχλήσεις και δεν θα ξεκινήσουν βασικοί. Μάλιστα ο Σέρβος μεσοεπιθετικός νιώθει έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και απόχωρησε από την προπόνηση και η συμμετοχή του ακόμα και για την Κυριακή θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Με αυτά τα προβλήματα η ενδεκάδα δεν αποτελεί γρίφο καθώς υπάρχουν λίγες λύσεις.

Ο Παράσχος δοκίμασε στην σημερινή τελευταία προπόνηση το 4-3-3 και περιμένει να ακούσει τα καλά νέα το απόγευμα για τον Ισά. Ο Τζόρβας θα είναι ο τερματοφύλακας, στην άμυνα δεξιά ο Ρουμπάκης, αριστερά ο Πίτσος και στο κέντρο ο Μπαρκαουάν με τον Γκάγκουλα. Στο κέντρο θα παίξουν οι Κουνενάκης, Γκάντσεφ και Σφακιανάκης και μπροστά δεξιά ο Γκέρμπερ, αριστερά ο Λεοζίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Πετρόπουλος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν προσοχή στις στημένες φάσεις και να απομακρύνουν σωστά την μπάλα από την περιοχή. Μεγάλο μέρος της προπόνησης επικεντρώθηκε σε αυτόν τον τομέα και μάλιστα ο Παράσχος ζήτησε να μην “πουλάνε” την μπάλα και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μεταβιβάσεις τους.