Νοσοκομείο Ο ΟΦΗ

Με αρκετά προβλήματα αναμένεται να αναχωρήσει αύριο ο ΟΦΗ για την Αθήνα. Η ομάδα του Ηρακλείου θα αφήσει πίσω της σίγουρα τους Ταραλίδη και Πόποβιτς και από εκεί και πέρα η συμμετοχή πέντε ποδοσφαιριστών είναι αμφίβολη για τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Λεβαδειακό που ακολουθούν. Στην ομάδα του Ηρακλείου επικρατεί μεγάλος προβληματισμός καθώς τα δύο […]

Με αρκετά προβλήματα αναμένεται να αναχωρήσει αύριο ο ΟΦΗ για την Αθήνα. Η ομάδα του Ηρακλείου θα αφήσει πίσω της σίγουρα τους Ταραλίδη και Πόποβιτς και από εκεί και πέρα η συμμετοχή πέντε ποδοσφαιριστών είναι αμφίβολη για τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Λεβαδειακό που ακολουθούν.

Στην ομάδα του Ηρακλείου επικρατεί μεγάλος προβληματισμός καθώς τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν είναι καθοριστικής σημασίας για τους στόχους του ΟΦΗ.

Τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και ασφαλώς τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο προβληματίζουν ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο 54χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει σίγουρα τους Ταραλίδη και Πόποβιτς που θα μείνουν στο Ηράκλειο και θα απουσιάσουν και από τα δύο παιχνίδια. Και οι δύο ποδοσφαιριστές μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα σήμερα ωστόσο οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκαν δεν τους άφησαν να ολοκληρώσουν την προπόνηση και κατα συνέπεια τέθηκαν εκτός. Ο μεν Ταραλίδης λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στον τετρακέφαλο και ο δε Πόποβιτς λόγω του διαστρέματος που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Όσο για τους υπόλοιπους η συμμετοχή τους θα κριθεί στην αυριανή, τελευταία προπόνηση. Πάμε να τους δούμε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας:

Αρβανίτης: Δέχτηκε ένα χτύπημα την Παρασκευή που τον ταλαιπώρησε αρκετά τις δύο τελευταίες ημέρες και που δεν τον αφήνει να προπονηθεί.

Ντρούλιτς: Εκτός από τις ενοχλήσεις που ένιωθε, τον έπιασε και κρύωμα. Έχει αρκετές πιθανότητες για να δώσει το παρόν, περισσότερες από τους άλλους.

Σίμιτς: Αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ έχει την πίστη ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την συμμετοχή του.

Κουνενάκης: Η συμμετοχή του στα δύο παιχνίδια είναι 50-50. Ο αρχηγός του ΟΦΗ νιώθει χλιαρές ενοχλήσεις που πιθανότατα δεν θα του στερήσουν την συμμετοχή του από τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Σταυρακάκης: Ο έμπειρος αμυντικός δεν θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά θα είναι στην αποστολή καθώς ο Γιώργος Παράσχος πιστεύει ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στον Λεβαδειακό.

Νουαφόρ: Ο Νιγηριανός επιθετικός νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στον αστραγάλο αλλά και πάλι η συμμετοχή του στην αποστολή του ΟΦΗ είναι 50-50.