“Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο Παύλος Κυριακίδης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Από την πρώτη μέρα ο προπονητής και η διοίκηση μου έδειξαν ότι με ήθελαν και αυτό μέτρησε πιο πολύ από όλα στην επιλογή μου να έρθω στον ΟΦΗ» είπε αρχικά ο Παύλος Κυριακίδης στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ.

Ο 27χρονος μέσος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον Ηρακλή, με τον οποίο θα ανταμώσει ξανά στον ΟΦΗ. Όπως λέει «τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Είχαμε άψογη συνεργασία στον Ηρακλή και πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί στον ΟΦΗ. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και εκτιμώ».

Ο Κυριακίδης αναφέρθηκε και στο Γεντί Κουλέ, για το οποίο λέει ότι “πρέπει να είναι το όπλο του ΟΦΗ φέτος. Εχω παίξει αντίπαλος και ξέρω. Είναι καυτή έδρα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Πραγματικά ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο”.

Για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, ο Κυριακίδης, λέει ότι «όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θέλει ομάδες σαν τον ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία. Ελειπε από αυτήν και ανήκει σε αυτήν. Είναι ομάδα με δυναμική και ιστορία».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ, ο 27χρονος μέσος, ανέφερε ότι «ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Στον κόσμο του ΟΦΗ, θέλω να υποσχεθώ, ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».