Ανακοίνωσε Δεληγιαννίδη ο ΟΦΗ!

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι και με τη… βούλα ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την διοίκηση του συλλόγου.

Την τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ, ανακοίνωσε στο Facebook η διοίκηση του ΟΦΗ με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, να τα βρίσκει σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και να δίνουν τα χέρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “O Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, είναι η τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ.  Ο 22χρονος πολυθεσίτης μέσος και αμυντικός, θα βρίσκεται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, καθώς ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του παίκτη, για ένα χρόνο.

Για την απόκτηση του παίκτη, επέμενε πολύ ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει τις καλύτερες πληροφορίες για τον διεθνή με την Ελπίδων ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1996 στη Θεσσαλονίκη.
Αγωνίζεται και στις δυο πλευρές της άμυνας, αλλά και στην μεσαία γραμμή. «Στον ΟΦΗ μας και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης! #ofi1925» ανέφερε στην ανακοίνωση της στο Facebook η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή”.