Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Μπορεί το σήριαλ Τζόρβα να κρατεί καλά αλλά στον ΟΦΗ δεν ξεχνάνε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με διπλή προπόνηση ξεκινάει την Τρίτη η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας.

Το σήριαλ Τζόρβα καλά κρατεί ωστόσο στον ΟΦΗ μόνο να αποπροσανατολιστούν εν όψει και της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το σήριαλ που αναφέρουμε παραπάνω δεν έχει σημειώσει καμία απολύτως εξέλιξη και αυτό που βγαίνει από τον ΟΦΗ είναι… ” Ό Τζόρβας είναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και όλοι μαζί κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ “.

Και πράγματι έτσι είναι γιατί στην ομάδα του Ηρακλείου γνωρίζουν ότι η πρεμιέρα είναι κομβικής σημασίας καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία παιχνίδια εκτός(Λάρισα, Ηρακλής, Πανιώνιος) και ένα μέσα(Ολυμπιακός).

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου θα ξεκινήσει την Τρίτη με διπλή προπόνηση, το πρωί στις 9.00 και το απόγευμα στις 6.30 με τον Φράντισεκ Στράκα να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

” Ο Τζόρβας είναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ  ” Σε αντίθεση με όσα γράφονται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση την μεταγραφή του Τζόρβα, στον ΟΦΗ συνεχίζουν να κλείνουν τα αυτιά τους. Ακόμα και κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. που είχε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην διοίκηση του ΟΦΗ συνέχιζαν να λένε ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον 26χρονο πορτιέρο.

Εκδικάστηκε η προσφυγή Στεφανή Παρουσία του τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ, Μανώλη Συντιχάκη εκδικάστηκε στην Αθήνα η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Κώστας Στεφανής προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την Κρητική ομάδα. Η απόφαση αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Έφεση ο Κοτίτσας και ευχές για αίσιο τέλος Παράλληλα την Τρίτη αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση που έχει υποβάλλει ο Ευθύμης Κοτίτσας στην προσφυγή που είχε προχωρήσει προκειμένου να μείνει ελεύθερος από τον Ιωνικό. Ο 22χρονος αμυντικός έχασε την προσφυγή και εύχεται όπως και ο ΟΦΗ να έχει αίσιο τέλος η έφεση προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας Την Τρίτη το πρωί στις 11.00 θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο η πρώτη σύσκεψη της χρονιάς για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.