«Ο ΟΦΗ μου φέρθηκε σωστά, τιμή μου που συνεχίζω στην ομάδα»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Άγγελος Οικονόμου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Είναι τιμή μου, που συνεχίζω στον ΟΦΗ και θα μπορέσω να τον βοηθήσω στην Σούπερ Λίγκ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους στην ομάδα, γιατί είχα μια δύσκολη χρονιά και μου συμπεριφέρθηκαν όλοι σωστά. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ. Δεν ήθελα να αποχωρήσω και χαίρομαι που θα συνεχίσω. Αν και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα, χάρηκα πολύ με όλα τα παιδιά, για τη χρονιά που κάναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ημασταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια ανεβήκαμε στην Σούπερ Λίγκ» ήταν τα πρώτα λόγια του 23χρονου μέσου.

Για τον εαυτό του, τονίζει ότι «είχα την ατυχία του τραυματισμού. Ξεκίνησα με πολύ όρεξη τη χρονιά από την προετοιμασία και τα φιλικά και ήθελα να δώσω πράγματα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Εχουν περάσει 6 μήνες από το χειρουργείο και είμαι καλά. Εχω ξεκινήσει τις προπονήσεις και θα δουλέψω πολύ όλο το καλοκαίρι, ώστε να είμαι πανέτοιμος στην προετοιμασία».