Ο Τζόρβας είναι παίκτης του ΟΦΗ

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον Αλέξη Τζόρβα. Ο 26χρονος πορτιέρο πήγε στο Euro με την Εθνική ομάδα, είδε το όνομα του να παρελάζει στο ρεπορτάζ των τριών του κέντρου και τελικά εκτός απροόπτου να διανύει την δεύτερη χρονιά του στον ΟΦΗ…

To λέμε αυτό γιατί αφενός η διοίκηση του συλλόγου διαψεύδει ότι υπάρχει πρόταση αφετέρου η πλευρά του παίκτη δηλώνει άγνοια για το ” πράσινο ενδιαφέρον”.

Το θέμα Τζόρβας-Παναθηναϊκός επανήλθε ξανά στο προσκήνιο μετά από αρκετό καιρό και μάλιστα σήμερα σύσσωμος ο αθλητικός τύπος και κυρίως αυτός που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό θεωρούσε τελειωμένη την μεταγραφή του 26χρονου τερματοφύλακα στους πράσινους. Προς το παρόν και μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές τόσο από την πλευρά του ΟΦΗ όσο και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν υπήρχε τίποτα απολύτως. Ο επίσημος ΟΦΗ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση από τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζόρβα και όλα αυτά που γράφονται δεν αγγίζουν την ομάδα. Στην Κρητική ομάδα αναφέρουν ότι ο 26χρονος τερματοφύλακας είναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και δεν θα ήταν φυσιολογικό την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του να γινόταν και η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Επίσης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και η πλευρά του ποδοσφαιριστή δηλώνει άγνοια για όλα αυτά που γράφτηκαν σήμερα σε σύσσωμο τον αθλητικό τύπο για την επικείμενη μεταγραφή του στους πράσινους. Μάλιστα ο Τζόρβας θα επέστρεφε κανονικά με την αποστολή του ΟΦΗ από την Ρόδο λίγα λεπτά πριν τις 12 τα μεσάνυχτα.