Το ευχαριστώ της οικογένειας της Ραφαέλας στον ΟΦΗ και τον Νάστο

Η εικόνα της μικρής Ραφαέλας να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» συνοδευόμενη από τον αρχηγό του ΟΦΗ συγκίνησε όλο τον κόσμο και η οικογένεια της με μια συγκινητική επιστολή δίνει μαθήματα ζωής.

Η γλυκύτατη Ραφαέλα ήταν η πρώτη που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» το μεσημέρι της Κυριακής και συνοδευόμενη από τον αρχηγό του ΟΦΗ Ανέστη Νάστο κέρδιζε το θερμό χειροκρότημα όλου του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο.

Η οικογένεια της με μια επιστολή της μέσω του Gentikoule λέει το δικό της αληθινό ευχαριστώ προς τον ΟΦΗ αλλά και τον Ανέστη Νάστο για τις πολύ όμορφες στιγμές που έζησε την Κυριακή η 7χρονη Ραφαέλα.

Διαβάστε την επιστολή της οικογένειας της Ραφαέλας

“Όλη η οικογένεια της Ραφαέλας θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΟΦΗ. Γιατί ο ΟΦΗ αγκάλιασε την Ραφαέλα σαν να είναι μέλος της οικογένειας του και εμείς μόνο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε για το χαμόγελο της την ώρα που έμπαινε μέσα στο γήπεδο.

Ένα ειλικρινές ευχαριστώ στον Ανέστη Νάστο που είναι αρχηγός του ΟΦΗ και το να είσαι αρχηγός αυτού του συλλόγου δεν εκφράζει μόνο το περιβραχιόνιο που φοράει αλλά εκφράζει όλους εμάς που είμαστε φίλαθλοι του ΟΦΗ. Το να είσαι αρχηγός του ΟΦΗ δεν είναι μόνο ότι δείχνεις μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό. Και ο ΟΦΗ δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός σύλλογος για την πόλη του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο μια ομάδα, είναι ένα φαινόμενο και μια ιδέα που προσφέρει στην κοινωνία μας και οι στιγμές χαράς που έζησε η Ραφαέλα μας είναι στιγμές που αναδεικνύουν την σημασία της ύπαρξης του συλλόγου.

Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τα συναισθήματα που έζησε η Ραφαέλα μας. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για την χαρά που έδωσε στην κόρη μας και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι ο ΟΦΗ είναι κάτι πολύ παραπάνω για το Ηράκλειο και την Κρήτη”.