Μάνος: “Με νίκη στα Τρίκαλα θα πάρουμε μεγάλη ώθηση”

«Στα Τρίκαλα, πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη» τονίζει στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο επιθετικός του ΟΦΗ, Δημήτρης Μάνος.

«Θα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία μας και το στόχο μας να περάσουμε με νίκη από αυτή τη δύσκολη έδρα», επισημαίνει ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό (6-0), πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ, ενώ είχε και 4 ασίστ!

«Πήγε καλά όλη η ομάδα, όχι μόνο εγώ» τονίζει. «Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας στο παιχνίδι αυτό. Η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά, το πρωτάθλημα, με ένα διπλό στις Σέρρες, από όπου πιστεύω δύσκολα θα περάσουν κάποιες ομάδες. Στην Καρδίτσα το γήπεδο δεν μας επέτρεψε να κάνουμε αυτό που θέλαμε.

Με τον Αιγινιακό κάναμε μια εύκολη νίκη και προσφέραμε θέαμα και χαρά στον κόσμο που ήρθε να μας δεί. Πρέπει να έχουμε διάρκεια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Για το παιχνίδι στα Τρίκαλα, ο Μάνος επισημαίνει ότι: «Είναι μια καλή ομάδα, όπως ήταν και πέρσι. Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Το πάθος και η δύναμη θα παίξουν ρόλο. Πιστεύω ότι όποιος δείξει στο γήπεδο, ότι το θέλει περισσότερο, θα το κερδίσει.

Πρέπει να δώσουμε τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι, γιατί αν το κερδίσουμε, παίρνουμε μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια».

Πέρσι, ο Δημήτρης Μάνος έβαλε 11 γκολ με τον ΟΦΗ στην Football league.

Φέτος ο στόχος του είναι «πρώτα από όλα να πετύχει η ομάδα το στόχο. Να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκ. Εχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα, θέλω και εγώ να συνεχίσω την καλή χρονιά που έκανα πέρσι και αν μπορώ να κάνω και περισσότερα πράγματα και να βοηθήσω τον εαυτό μου και την ομάδα».