Σήμερα και αύριο ξεκούραση και από Τρίτη ξανά προετοιμασία

Μετά από 12 μέρες στο Καρπενήσι σκληρής προετοιμασίας με προπονήσεις και τρία φιλικά ματς, άπαντες στον ΟΦΗ θα… γεμίσουν μπαταρίες ώστε να ξανά ριχτούν στην δουλειά.

Μετά από 12 μέρες στο Καρπενήσι (7-19/8), σκληρής δουλειάς, προπονήσεων και τριών φιλικών αγώνων (ΟΦΗ-Παναχαική 2-2, ΟΦΗ-Τρίκαλα 1-0, ΟΦΗ-Κισσαμικός 1-0), η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε στην βάση της για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, περιμένοντας την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Εδώ θα γίνει το τελικό μοντάρισμα της ομάδας, αλλά και νέα φιλικά παιχνίδια, με την Ομόνοια Λευκωσίας (27/8) στο Γεντί Κουλέ, με τον Πλατανιά στα Χανιά (2/9), τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο στις 6/9, τον Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ στις 9/9, ενώ θα γίνουν και άλλα φιλικά παιχνίδια, ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football league.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (22/8).

Εξελίξεις αναμένονται από βδομάδα και στα μεταγραφικά αφού όπως τόνισε ο Νίκος Παπαδόπουλος: 

“Απομένει να κάνουμε  μια ή δυο κινήσεις ακόμη, για να κλείσουμε.

Κοιτάζουμε κάποιες περιπτώσεις στη μεσαία γραμμή και είμαι σε επαφή με τον πρόεδρο, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε”.