Ετοιμάζει διπλό χτύπημα

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο νέος μεγάλος στόχος του ΟΦΗ προκειμένου να καλυφτεί το κενό που υπάρχει στην επίθεση της Κρητικής ομάδας ενώ δεν διέψευσε το όνομα του ο Στράκα ενώ η Κρητική ομάδα κινείται και για την απόκτηση του Ευθύμη Κοτίτσα καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ιωνικό για την απόκτηση του.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο ΟΦΗ και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Αντώνη Πετρόπουλου ο νέος στόχος για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του ΟΦΗ είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κρητική ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσει ως δανεικό τον 20χρονο επιθετικό ενώ οι ερυθρόλευκοι απάντησαν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση για την παραχώρηση ή όχι του διεθνούς επιθετικού.

Προφανώς ο λόγος που οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλησαν να τρενάρουν την απάντηση τους για την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου είναι οι εξελίξεις που περιμένουν να σημειωθούν στις ανοικτές υποθέσεις που έχουν σχέση με τους επιθετικούς που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας τους.

Συγκεκριμένα λόγος γίνεται για τους Μπραντάο, Ντιόγκο που είναι πολύ κοντά στην Ολυμπιακό και με την ενδεχόμενη απόκτηση τους αναμένεται να πλαισιώσουν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Στον ΟΦΗ που επιθυμούν την απόκτηση του Μήτρογλου που μπορεί να προσφέρει αρκετά στην γραμμή κρούσης της ομάδας και ασφαλώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει όλα τα στοιχεία που απαιτεί ο Στράκα για την κορυφή της επίθεσης.

Πάντως η υπόθεση απόκτησης του είναι αρκετά δύσκολη αν και στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να παλέψουν αρκετά την υπόθεση Μήτρογλου.

Δεν διέψευσε ο Στράκα Μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Χερσόνησο ο Φράντισεκ Στράκα ερωτώμενος για τον Κώστα Μήτρογλου δεν διέψευσε το όνομα του 20χρονου επιθετικού λέγοντας χαρακτηριστικά… ” Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές και περιμένουμε τις απαντήσεις τους. ” ήταν τα λόγια του Τσέχου τεχνικού του ΟΦΗ.

Επανέρχεται για Κοτίτσα Σχεδόν δύο μήνες μετά το ενδιαφέρον για Κοτίτσα ο ΟΦΗ επανέρχεται για την απόκτηση του 22χρονου δεξιού μπακ του Ιωνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον για τον διεθνή με τις Ελπίδες αμυντικό αναθερμάνθηκε τα τελευταία 24ωρα και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα το ενδιαφέρον που καταλήγει σε επίσημη πρόταση σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώνεται και από τον Ιωνικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευθύμης Κοτίτσας είχε κάνει προσφυγή προκειμένου να μείνει ελεύθερος ωστόσο απορρίφθηκε και κατά συνέπεια αν αποκτηθεί από τον ΟΦΗ θα γίνει μόνο με την μορφή μεταγραφής.

Ιωνικός και ΟΦΗ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και μέσα στην εβδομάδα ίσως και να κλείσει θετικά η υπόθεση της απόκτησης του 22χρονου δεξιού οπισθοφύλακα.