Επίσημο: Οριστικοποιήθηκε η παραμονή «Κόμε»

Ο ΟΦΗ έκανε γνωστό ότι ο Δημήτρης Κομεσίδης θα συνεχίσει να φοράει τα «ασπρόμαυρα» και ήδη τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Δημήτρη Κομεσίδη, ο οποίος την Τετάρτη (2/8) επέστρεψε στις προπονήσεις του ΟΦΗ και τέθηκε κανονικά στην διάθεση της ομάδας.

Ο Κομεσίδης, είχε μια διαφορά στο οικονομικό από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, είχε καταθέσει προσφυγή, την οποία και θα αποσύρει.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου, ο οποίος μετά από επικοινωνία που είχε με τον παίκτη, του έκανε γνωστό ότι θα του καταβάλει το σύνολο των δεδουλευμένων του.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση Κομεσίδη, υπήρξε προσωπική παρέμβαση του προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου και συζήτηση με τον παίκτη, στον οποίο και έκανε γνωστό το πόσο πολύ τον θέλει στον ΟΦΗ της φετινής χρονιάς.

Ανάλογη στάση και αλλεπάλληλες επαφές με τον παίκτη, είχε τις τελευταίες ημέρες και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηλίας Κώτσιος.

Τελικά όλα πήγαν καλά και ο Δημήτρης Κομεσίδης, θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΟΦΗ, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα μας να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ, αλλά και να αγωνιστεί με αυτήν στην μεγάλη κατηγορία.