Και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ ο Ποτουρίδης

Παίκτης του ΟΦΗ είναι με κάθε επισημότητα ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από την διοίκηση του ΟΦΗ λίγες ώρες μετά την πρώτη επίσημη προπόνηση.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με τους “Μελανόλευκους” για συμβόλαιο 1 + 1 χρόνο και άμεσα αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας και να ξεκινήσει προπονήσεις.  Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Ποτουρίδης που παρακολούθησε και την “πρώτη” επίσημη προπόνηση του ΟΦΗ ήταν προσωπική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Γιάννης Ποτουρίδης είναι η 9η φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ.

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε την Δευτέρα (31/7) στο Ηράκλειο και μετά από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο, έδωσε τα χέρια για συμβόλαιο 1+1 χρόνο.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης ήταν μια ακόμη βασική μεταγραφική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1992 στη Θεσσαλονίκη.

Εχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Πλατανιά, Νοβάρα, Πανθρακικό, Λάρισα.

Toυς τελευταίους 6 μήνες αγωνίστηκε στην Πολωνία”.

“Με έπεισε ο Παπαδόπουλος”

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ, ο Γιάννης Πορουρίδης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ότι «έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Είχα συνεχή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με το Νίκο Παπαδόπουλο και με έπεισε για το πλάνο της ομάδας. Στόχος του ΟΦΗ είναι η άνοδος και για αυτό ήρθα. Να έχουμε υγεία και θα πετύχουμε».

Στην φωτογραφία ο Γιάννης Ποτουρίδης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλη Ορφανάκη.