Ορτέγκα: «Θα κάνουμε τα πάντα ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ»

Ο Ισπανός επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιο του για 1+1 χρόνο και μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr για την επιστροφή του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ηρθα σε μια μεγάλη και ιστορική Ελληνική ομάδα, με θερμό κοινό και ένα ωραίο γήπεδο!».

Με τα λόγια αυτά ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός Αρμίτσε Ορτέγκα, μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr για την επιστροφή του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στο Λεβαδειακό από το 2013-2015) και τη μεταγραφή του στην κρητική ομάδα.

Ο Ορτέγκα, που είχε υπογράψει προσύμφωνο με τον ΟΦΗ, υπέγραψε την Παρασκευή (28/7) το συμβόλαιο του για 1+1 χρόνο μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο.

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Το αθλητικό κέντρο, το γήπεδο, ο προπονητής και η ομάδα. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά» δήλωσε ο Ορτέγκα.

«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο καλά για την ομάδα, αλλά βλέπω ότι υπάρχει φιλοδοξία και ένας δραστήριος πρόεδρος. Ολοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε» ανέφερε ο Ισπανός επιθετικός.

Στην φωτογραφία ο Ισπανός Αρμίτσε Ορτέγκα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη.