ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Round 1: 16.45 SS1

Ο πρώτος γύρος παίζεται σήμερα από τους τρεις ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο.

ΟΦΗ και Ατρόμητος παίζουν σήμερα το πρώτο από τα τρια μεταξύ τους παιχνίδια σε διάστημα ενός μήνα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων και το μόνο που σκέφτονται πως θα το διευρύνουν. Μπορεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής να άλλαξε τον σχεδιασμό του Γιώργου Παράσχου ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι στην τακτική του τεχνικού του ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Ταραλίδης έμεινε εκτός καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και την θέση του στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Σίνισα Γκάγκουλα. Παράλληλα η απουσία του έμπειρου μέσου αναμένεται να επιφέρει και κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Δηλαδή την θέση του Ταραλίδη στο κέντρο πλαϊ στον Σφακιανάκη αναμένεται να πάρει ο Κουνενάκης που θα πρωωθηθεί από το κέντρο της άμυνας. Εκεί, την θέση του αρχηγού θα πάρει ο Σίνισα Γκάγκουλα που θα ξεκινήσει για δεύτερη φορά στην βασική ενδεκάδα μετά το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι υπόλοιποι δέκα δεν προτίθεται να αλλάξουν και το 4-4-2 θα δώσει το παρόν για τρίτη συνεχόμενη φορά. Στην άμυνα δεξιά θα αγωνιστεί ο Αρβανιτης και αριστερά ο Ρουμπάκης στην θέση του τιμωρημένου Ισά. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Μπαρκαουάν και Γκάγκουλα. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Σφακιανάκης και Κουνενάκης ενώ θα αλλάζουν πλευρές οι Γκέρμπερ και Σίμιτς.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελούν οι Πετρόπουλος και Νουαφόρ.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Supersport 1 και ραδιοφωνική από τον Athletic Radio 104,2