Όλα για τη νίκη

Μόνο τους τρεις βαθμούς βλέπουν στον ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Χωρίς νέα προβλήματα και με περίσσιο πάθος ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η ομάδα του Ηρακλείου θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να αποβληθεί το άγχος του υποβιβασμού και των χαμηλών θέσεων στην βαθμολογία.

 

Ο Γιώργος Παράσχος στην σημερινή, πρωινή προπόνηση δεν άλλαξε την τακτική του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Ο έμπειρος τεχνικός υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός από τους γνωστούς απόντες. Τους τιμωρημένους Πίτσο και Ισά και τους τραυματίες Σταυρακάκη και Πόποβιτς.

 

Το πετυχημένο 4-4-2 των δύο τελευταίων παιχνιδιών με Αστέρα Τρίπολης και Βέροια αναμένεται να είναι το σύστημα με το οποίο θα παραταχθεί ο ΟΦΗ απέναντι στον Ατρόμητο των πολλών απουσιών.

 

Τα σχέδια του Γιώργου Παράσχου περιλαμβάνουν συνεχής πίεση και πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο προκειμένου να μην αφήσουν τους ποδοσφαιριστές του Όγιος να φτάνουν στην περιοχή του Τζόρβα και να έχουν την κατοχή της μπάλας.

Νουαφόρ-Πετρόπουλος μπροστά Ο Γιώργος Παράσχος δεν άλλαξε τακτική ούτε στην σημερινή προπόνηση και αναμένεται την Κυριακή να ακολουθήσει το 4-4-2. Εκτός από τον Αλέξη Τζόρβα που θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Αρβανίτης, αριστερά ο Ρουμπάκης και στο κέντρο θα παίξουν οι Μπαρκαουάν και Κουνενάκης. Στο κέντρο θα αγωνιστούν στον άξονα οι Ταραλίδης και Σφακιανάκης ενώ οι Σίμιτς και Γκέρμπερ θα αλλάζουν πλευρές. Το επιθετικό διδύμο θα αποτελούν και πάλι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι οι Πετρόπουλος και Νουαφόρ.

Έφεση για Ισά Ο ΟΦΗ δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει έτσι την υπόθεση Ισά και θα καταθέσει έφεση για την μείωση της ποινής του. Ως γνωστόν ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Βέροια και όλοι υπολόγιζαν στην Κρητική ομάδα ότι θα τιμωρούνταν με μια αγωνιστική καθώς ο Κασναφέρης είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ” απώθηση αντιπάλου “. Η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε τον Ισά με τρεις αγωνιστικές και στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι η ποινή θα μειωθεί σε μια. Όμως και έτσι να είναι ο Πιέρ Ισά θα απουσιάσει από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο καθώς η απόφαση δεν θα βγεί πριν από την επόμενη Πέμπτη.