Δεν αλλάζει συνταγή

Την ίδια την πετυχημένη συνταγή των τελευταίων αγώνων ο Γιώργος Παράσχος όπως έδειξε και στην σημερινή προπόνηση.

Δεν θα αλλάξει την πετυχημένη συνταγή των τελευταίων αγώνων ο Γιώργος Παράσχος όπως έδειξε και στην σημερινή προπόνηση. Ο 54χρονος τεχνικός έδειξε σήμερα ότι θα παρατάξει την ομάδα του την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο είτε με το 4-4-2 είτε με το 4-3-3.

Ο Γιώργος Παράσχος σε σχέση με την ενδεκάδα του παιχνιδιού με την Βέροια δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ισά και Πίτσο. Την θέση του Νοτιοαφρικανού αμυντικού στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Νίκος Κουνενάκης που επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα μετά την απουσία του λόγω της τιμωρίας του ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας στην θέση του Μηνά Πίτσου θα αγωνιστεί ο Μανώλης Ρουμπάκης.

Από εκεί και πέρα ο έμπειρος τεχνικός βλέποντας ότι ο ΟΦΗ ανεβαίνει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια δεν θα αλλάξει την τακτική του αλλά και πολλά πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Οι έντεκα επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν την Κυριακή απέναντι στον Πανιώνιο είναι με τις δύο παρακάτω παραλλαγές. Στο 4-4-2 θα αγωνιστούν ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Αρβανίτης, αριστερά ο Ρουμπάκης και στο κέντρο οι Μπαρκαουάν και Κουνενάκης. Στο κέντρο αναμένεται να παίξουν στον άξονα οι Ταραλίδης, Γκέρμπερ και στα άκρα, δεξιά ο Σίμιτς και αριστερά ο Σφακιανάκης ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Νουαφόρ και Πετρόπουλος.

Στο 4-3-3 η μόνη αλλαγή αναμένεται να γίνει στο κέντρο και την επίθεση της ομάδας. Αν εφαρμοστεί το σύστημα αυτό τότε στο κέντρο θα παίξουν στην ευθεία οι Ταραλίδης, Γκέρμπερ και Σφακιανάκης και στην επίθεση δεξιά θα παίξει ο Σίμιτς, αριστερά ο Νουαφόρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Πετρόπουλος.