Αρνούνται να εκδώσουν τα δελτία των νέων παικτών!

Παίζοντας για ακόμα μια φορά ένα πολύ σκληρό και ύπουλο παιχνίδι εις βάρος του ΟΦΗ και παρότι η ΠΑΕ έχει καταθέσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ αρνούνται να εκδώσουν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.

Παρότι η ΠΑΕ έχει φροντίσει να διαθέτει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των μεταγραφών, ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ παίζοντας ένα περίεργο παιχνίδι αρνούνται να προχωρήσουν στην έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν “πατώντας” πάνω σε ένα κανονισμό που αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές. Και παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ έστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση των δελτίων, η Σούπερ Λιγκ με παρέμβαση της προς την Ομοσπονδία της ζητάει να μην προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια.

Αυτός ήταν και ο λόγος τελικά που ο Νίκος Αναστόπουλος αναγκάστηκε να πάρει 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και όχι, όπως λάθος αναφέραμε, ότι υπήρχαν αγωνιστικοί λόγοι που συνέβη αυτό.