Έπιασε δουλειά ο Στράκα

Ο Φράντισεκ Στράκα βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο και ήδη σήκωσε τα μανίκια για δουλειά.

Ο Τσέχος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα με τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ, Αντώνη Καράτζη όπου του μετέφερε ότι επιθυμεί την απόκτηση ενός επιθετικού από την Σπάρτα Πράγας.

Ο Τσέχος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα με τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ, Αντώνη Καράτζη όπου συζήτησαν για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα που αφορούν την Κρητική ομάδα.

Παράλληλα ο Φράντισεκ Στράκα ζήτησε την απόκτηση του ενός επιθετικού από την Σπάρτα Πράγας χωρίς όμως να διαρρεύσει το όνομα του.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο τεχνικός του ΟΦΗ προσανατολίζεται και ίσως να ενδιαφέρεται για την έλευση του Μάρεκ Κούλιτς που είναι αρκετά έμπειρος και διεθνής με την εθνική ομάδα της Τσεχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες εφόσον οι οικονομικές απαιτήσεις των Τσέχων δεν είναι αυτές που μπορεί ο ΟΦΗ να σηκώσει δεν αποκλείεται και η περίπτωση του δανεισμού.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν από το μπάτζετ που θα πρέπει να χειριστεί ο Φράντισεκ Στράκα και αν στην Κρητική ομάδα μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Τσέχικου συλλόγου.

Παράλληλα ο Φράντισεκ Στράκα αναμένεται να κάνει παιδομάζωμα καθώς ζήτησε να βρίσκονται στο ΒΑΚ την 1η Ιουλίου όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί δανεικοί σε διάφορες ομάδες και στην συνέχεια ο ίδιος θα αποφασίσει ποιοι θα ακολουθήσουν την αποστολή του ΟΦΗ στην Γερμανία.

Ο λόγος που προχώρησε σε αυτό το αίτημα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που δείχνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ο ίδιος όπως έχει αποκαλύψει στους συνεργάτες του θα δώσει ευκαιρίες σε αυτούς που αν του δείξουν ότι αξίζουν τότε θα παίξουν.

Τσέχος επιθετικός στο προσκήνιο Ο Φράντισεκ Στράκα όταν ήρθε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου το μεσημέρι της Δευτέρας αποκάλυψε ότι έχει στο μυαλό του ποδοσφαιριστές από την Σπάρτα Πράγας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσέχος τεχνικός εξετάζει την περίπτωση του Τσέχου τεχνικού Μάρεκ Κούλιτς αν και δεν αποκλείεται να “παίξει” και το όνομα κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή από την χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Έρχονται εξελίξεις στα μεταγραφικά Όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις του ΟΦΗ αναμένονται εξελίξεις στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε.

Ο Γιώργος Μανούσος βρίσκεται στο ακουστικό του και περίμενει κλήση ώστε να έρθει στο Ηράκλειο και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Κρητική ομάδα.

Ο Πίτερ Όρος μετά την αποκλειστική συνέντευξη στο athleticradio.gr περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του και ήδη θα πρέπει να προετοιμάζεται για μόνιμη εγκατάσταση στην πόλη μας.

Ο Άντριαν Σεντλίνσκι βρίσκεται σε αναμονή και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις και στην δική του υπόθεση.