Μεταγραφή στο… +5 για τον ΟΦΗ!

Στις καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου, ο ΟΦΗ προχώρησε στην αναπλήρωση του κενού που άφησε ο Μακουκούλα καθώς συμφώνησε με τον 30χρονο Αργεντινό επιθετικό Λιονέλ Νούνιεζ.

Ο Λιονέλ Νούνιεζ βρίσκεται στο Ηράκλειο εδώ και λίγες ώρες και αναμένεται να αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ στην περίοδο του Ιανουαρίου. Στο Ηράκλειο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Λιονέλ Χόρχε Νούνιες με τον οποίο ο ΟΦΗ τα έχει βρει σε όλα και θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ομάδας μας. Ο 29χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου του 1984) θα υπογράψει αύριο συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έτος.

Ο Νούνιες που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό την περίοδο 2007-08, έπαιζε μέχρι τον Νοέμβριο στην Μαλαισία και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα Τζοχόρ Νταρούλ όπου είχε πετύχει 23 γκολ σε 25 παιχνίδια. Η απόκτηση του πραγματοποιήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τον ΟΦΗ στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, καθώς θα χρειαστεί ένα μήνα περίπου για να έρθει σε top φόρμα, αλλά κυρίως για το επόμενο πρωτάθλημα.