Τσιμπλίδης: ” Ο Παράσχος άλλαξε τον ΟΦΗ “

Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε για ΟΦΗ και Εργοτέλη στο athleticradio.gr o αρχηγός της Βέροιας, Νίκος Τσιμπλίδης.

Ο Νίκος Τσιμπλίδης ξεχώρισε στο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην Βέροια και τον ΟΦΗ. Ο άρχηγος της ” Βασιλίσσας του Βορρά ” στάθηκε παράλληλα και μοιραίος γιατί αστόχησε χάνοντας την ευκαιρία να βάλει στο παιχνίδι την ομάδα του.

Ο έμπειρος μέσος μίλησε στο athleticradio.gr για τους δύο εκπροσώπους της Κρήτης στην Superleague δίνοντας εγκωμιαστικά σχόλια σε ΟΦΗ και Εργοτέλη.

Πώς σου φάνηκε ο ΟΦΗ στο μεταξύ σας παιχνίδι;

« Νομίζω ότι μετά τον ερχομό του κ. Παράσχου ο ΟΦΗ είναι πιο πειθαρχημένος, στον Α’γύρο ο ΟΦΗ δεν ήταν τόσο καλός δείχνει όμως στα τελευταία ότι ανακάμπτει. »

Ποιά είναι η άποψη σου για τον Εργοτέλη;

« Τον Εργοτέλη τον αδικεί η τελευταία θέση,έδειξαν ότι με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου θέλει να μείνει στην κατηγορία όμως για αυτόν τα περιθώρια έχουν στενέψει. »

Εσύ πιστεύεις ότι η Βέροια τελικά θα μείνει στην Superleague;

« Πιστεύουμε ότι είμαστε κοντά με ομάδες που θα διεκδικήσουν την κατηγορία. Η παραμονή θα κριθεί στα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό, με τον Εργοτέλη, και με την Καλαμαριά »

Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα σωθούν και θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία;

« Είναι Ένας όμιλος  με 6-7 ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους μέσα σ’αυτό το γκρούπ είναι και ο ΟΦΗ που με την νίκη του ξέφυγε λίγο αλλά πιστεύω ότι  Κάθε Κυριακή θα έχουμε ανακατατάξεις στην βαθμολογία.Δεν μπορώ να πω ονομαστικά ποιές ομάδες  θα πέσουν. »