Ηρεμία…

Ες αύριον τα σπουδαία όσον αφορά το θέμα του Γιάννη Ταραλίδη καθώς λόγω της βόλτας… στα Ανώγεια δεν συναντήθηκε με τον Φανούρη Βατσινά.

Κάτι που θα γίνει πιθανότατα αύριο πριν ο έμπειρος μέσος αναχωρήσει για Αθήνα.

Mε απόλυτη ηρεμία πέρασε η σημερινή ημέρα για τον ΟΦΗ εκτός από την βόλτα στα Ανώγεια.

Το μοναδικό θέμα που αφορά τις ανανεώσεις και βρίσκεται σε εξέλιξη αφορά την παρουσία του Γιάννη Ταραλίδη.

Ο έμπειρος μέσος δεν συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Φανούρη Βατσινά κάτι που πιθανότατα θα γίνει αύριο πριν αναχωρήσει ο 27χρονος μέσος για την Αθήνα.

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αλλά και η Κρητική ομάδα επιθυμούν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και όλα θα εξαρτηθούν από το ύψος της πρότασης που θα κατατεθεί στον Ταραλίδη.

Πυρετός με Σηφάκη και σενάρια με Λεοζίνιο Στον ΟΦΗ ένα θέμα που υπάρχει σε εκκρεμότητα είναι αυτό του Μιχάλη Σηφάκη. Ο δανεισμός του 24χρονου τερματοφύλακα ολοκληρώνεται με το τέλος της περιόδου και στον ΟΦΗ δεν γνωρίζουν ακόμα τι “μέλλει γενέσθαι”.

Ένα σενάριο που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες έχει σχέση και με τον Λεοζίνιο καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο αν ο Ολυμπιακός κρατήσει τον Ηρακλειώτη τερματοφύλακα να δοθεί ως ελεύθερη μεταγραφή ο Βραζιλιάνος.

Εξάλλου μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου ο οποίος στην έκθεση που είχε παραδώσει στην διοίκηση του Κρητικού συλλόγου ο οποίος είχε εισηγηθεί την αποχώρηση του Λεοζίνιο τα δεδομένα πλέον αλλάζουν.