listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 07:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 07:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

ακολουθεί: 07:00-14:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

e-radio logo

Καράτζης: Ο ΟΦΗ έκανε το καθήκον του

” Στον ΟΦΗ δεν αξίζει να διαπραγματεύεται με σκυμένο κεφάλι και η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε κάθε προσπάθεια για να κρατήσει τον Γιώργο Παράσχο. ” δήλωσε στον Athletic Radio 104,2 o Aντώνης Καράτζης.

Για το διαζύγιο με τον Γιώργο Παράσχο αλλά και για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο αντιπρόεδρος της Κρητικής ομάδας Αντώνης Καράτζης.

” Στον κόσμο του ΟΦΗ δεν αξίζει να διαπραγματεύεται με σκυμένο κεφάλι. Η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε κάθε προσπάθεια που μπορούσε για να κρατήσει στον πάγκο της ομάδας τον Γιώργο Παράσχο. ” τόνισε ένας εκ των ισχυρών ανδρών της Κρητικής ομάδας.

Παράλληλα υπεραμύνθηκε και της πολιτικής της Κρητικής ομάδας στο θέμα των διαπραγματεύσεων με τον 54χρονο τεχνικό.

” Ακούστηκαν πολλά για τα 30.000 ευρώ όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν ήταν μόνο αυτή η διαφορά καθώς ο ΟΦΗ έκανε δύο φορές την προσπάθεια για να αυξήσει την προσφορά του. Ο κύριος Παράσχος εμφανίστηκε αμετακίνητος στις αρχικές τοποθετήσεις του αλλά όταν η προσφορά ξεκινάει από τις 150.000 ευρώ και φτάνει στις 200.000 τότε ο κόσμος του ΟΦΗ δεν θέλει έναν ΟΦΗ που θα διαπραγματεύεται με κατεβασμένο το κεφάλι. ” ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της Κρητικής ομάδας.

Παράλληλα ο Καράτζης αποκάλυψε ότι αναμένεται να μπει μια ομάδα επιχειρηματιών προκειμένου να επενδύσει και να στηρίξει τον ΟΦΗ ενώ γίνονται ήδη οι προσπάθειες προκειμένου να ξεκινήσει ήδη η λειτουργεία ενός τεχνικού διευθυντή και ενός γενικού αρχηγού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Καράτζης στον Αthletic Radio 104,2:

Για το διαζύγιο με τον Γιώργο Παράσχο « Ο Γιώργος Παράσχος είναι ιδιαίτερα συμπαθής, τον εκτιμώ απεριόριστα και άσχετα με το γεγονός ότι εγώ δεν μπορώ να τον κρίνω σαν προπονητής. Μπορεί να ήρθε το διαζύγιο αλλά οι σχέσεις μεταξύ ΠΑΕ ΟΦΗ και Παράσχου παραμένουν πολύ καλές. Η διοίκηση της ομάδας μας έκανε κάθε προσπάθεια για να πείσει τον κύριο Παράσχο να μείνει στον πάγκο του ΟΦΗ. Επειδή ακούστηκαν πολλά για τις 30.000 ευρώ όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι θέλω να πω δεν ήταν μόνο η προχθεσινή συνάντηση και προσφορά. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε δύο φορές την προσπάθεια της για να αυξήσει την προσφορά της όμως ο κύριος Παράσχος φάνηκε αμετακίνητος στις αρχικές τοποθετήσεις του. Αλλά προσέξτε. Όταν η αρχική προσφορά ξεκινάει από τις 150.000 ευρώ και φτάνει στις 200.000 τότε να σας πω ότι ο κόσμος του ΟΦΗ δεν θέλει έναν ΟΦΗ που θα διαπραγματεύεται με κατεβασμένο το κεφάλι. Ο κύριος Παράσχος έκανε λάθος που δεν υποχώρησε καθώς οι κοινές προσδοκίες συνέπιμπταν 100% και κρίμα που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο λόγος που κράτησαν οι διαπραγματεύσεις τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ότι η διοίκηση έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή να δώσει μια θετική εξέλιξη. »

Για την εύρεση νέου προπονητή « Αυτό που γνωρίζω είναι ότι από χθες υπάρχει τρομερή συμμετοχή με πολλά βιογραφικά να στέλντονται. Το φαξ της ΠΑΕ έχει πιάσει φωτιά και καταλαβαίνετε πόσοι είναι οι προπονητές που θέλουν να δουλέψουν στην ομάδα. Είναι όμως πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα καθώς θα πρέπει να συζητηθούν όλες οι παράμετροι. »

Για την ενίσχυση της ομάδας « Δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές αν δεν έρθει ο νέος προπονητής. Όμως υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που αποτελούν κεφάλαιο για την ομάδα μας και θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Δεν υπάρχει κανένα σενάριο που να αφορά τον νέο προπονητή. »

Για την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος « Η διοίκηση θέλει να προσθέσει έναν τεχνικό διευθυντή και έναν γενικό αρχηγό. Η διοίκηση δεν έχει καταλήξει κάπου ακόμα όμως ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις και ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο. »

Για την είσοδο νέων επιχειρηματιών στο Δ.Σ. « Πιθανότατα ένα γκρουπ επιχειρηματιών θα θελήσει να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ. Πρόθεση μας είναι να είναι Κρητικοί ώστε να αγαπούν το νησί μας, το Ηράκλειο αλλά και τον ΟΦΗ. Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις και να ξέρετε πως ότι είναι να γίνει θα γίνει με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. »

Για τον εαυτό του « Πλέον έχω αρχίσει να καταλαβαίνω και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Όταν δω ότι η γνώμη μου περνάει τότε θα την πω γιατί το χρωστάω στον κόσμο που πιστεύει σε εμένα. Διακαής πόθος όλων μας είναι να δούμε τον ΟΦΗ να παίρνει θέση στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Θα αλλάξουμε πολλά πράγματα στον τρόπο διοίκησης της ομάδας μας. Θέλουμε να πρωτοτυπήσουμε και δεν θα ακολουθήσουμε μια πεπατημένη οδό. Προσπαθούμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Για να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να τα εντοπίσουμε πρώτα. Αυτό κάνουμε και προσπαθούμε να κάνουμε τομές.