Φεύγει ο Νουαφόρ

Όπως μετέδωσε πρώτος ο Athletic Radio 104,2 o Ζόζεφ Νουαφόρ δεν θα βρίσκεται του χρόνου στον ΟΦΗ.

Ο μάνατζερ του Νιγηριανού επιθετικού με δηλώσεις του στον Αthletic Radio 104,2 αποκάλυψε ότι ο 25χρονος φορ συμφώνησε προφορικά με ομάδα της Superleague για τρία χρόνια.

Η πόρτα του ΟΦΗ άνοιξε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο πρώτος που βγήκε ήταν ο Ζόζεφ Νουαφόρ όπως μετέδωσε πρώτος ο Athletic Radio 104,2. Όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Νιγηριανού επιθετικού μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 Ανδρέας Μιχαηλίδης ο 25χρονος φορ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία για τρία χρόνια με ομάδα από την Σούπερ Λίγκα. ” Έχουμε δώσει τον λόγο μας στην ομάδα που έχουμε συμφωνήσει για τρία χρόνια. Ο Τζο δεν είχε κανένα παράπονο από τον ΟΦΗ ώστοσο ήρθε η ώρα να αλλάξει περιβάλλον μετά από τέσσερα χρόνια. ” ήταν οι δηλώσεις του Κύπριου μάνατζερ στον Athletic Radio 104,2.

Με τον ΟΦΗ έγινε μια συζήτηση χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάτι παραπάνω. Οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει πριν από δέκα περίπου ημέρες και δεν ανανέωσαν ποτέ το τηλεφωνικό τους ραντεβού.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το θέμα που αφορά τον Ζόζεφ Νουαφόρ και την αποχώρηση του από το Ηράκλειο μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής του στην πόλη μας.

Για τον ΟΦΗ… ” Ίσως είναι καλύτερο και για την ίδια την ομάδα αλλά και για τον Τζό να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Έφτασε η ώρα ο παίκτης να αλλάξει περιβάλλον και να πάει σε άλλη ομάδα. Από τον ΟΦΗ δεν ύπάρχει κανένα παράπονο και αντιθέτως είναι πολύ ευχαριστημένος ωστόσο πήρε την απόφαση να αγωνιστεί αλλού. Είχε γίνει μια συζήτηση μεταξύ μας χωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο και χωρίς να ανανεώσουμε το ραντεβού μας. “

Για την επόμενη ομάδα του Νουαφόρ… ” Έχουμε συμφωνήσει προφορικά με ομάδα που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα για τρία χρόνια. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω καθώς δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ωστόσο έχουμε δώσει τον λόγο μας στην ομάδα. Δεν είναι ούτε ο Πανιώνιος ούτε η Λάρισα ωστόσο και οι δύο είχαν δείξει ενδιαφέρον. “

Την ίδια ώρα στον ΟΦΗ δεν διαψεύδουν ούτε επιβεβαιώνουν την αποχώρηση του Νιγηριανού επιθετικού και το μόνο γεγονός στο οποίο μένουν είναι ότι όπως τονίζουν κύκλοι της διοίκησης… ” αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι για να πάνε σε οποιαδήποτε ομάδα…”