Πανιώνιος για Ισά

Ο Πιέρ Ισά φαίνεται πως είναι μεταγραφικός στόχος του Πανιωνίου καθώς οι κυανέρυθροι ψάχνουν έναν κεντρικό αμυντικό.

Στις 30 Ιουνίου λήγουν τα συμβόλαια έξι ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ. Οι Ταραλίδης, Ισά, Ντρούλιτς, Σταυρακάκης, Νουαφόρ και Κουνενάκης περιμένουν την σειρά τους αφού…προηγείται η υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Παράσχο.

Είναι σίγουρο ότι οι έξι ποδοσφαιριστές δεν θα μείνουν χωρίς…δουλειά ωστόσο κάποιοι από τους παραπάνω παίκτες έχουν πέραση σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα.

Ο λόγος για τον Πανιώνιο που από τους έξι ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι τρεις ακούστηκε ή γράφτηκε ότι ενδιαφέρουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Πρώτα γράφτηκε το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού, την προηγούμενη εβδομάδα ακούστηκε το ενδιαφέρον του Γιάννη Ταραλίδη και σήμερα ήρθε…η σειρά του Πιέρ Ισά.

Ο Νοτιοαφρίκανος αμυντικός που έχει ξεκαθαρίσει ότι θα συζητήσει πρώτα με την νυν ομάδα του και στην συνέχεια με οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κυανέρυθροι έχουν βγει στο ψάξιμο για να βρουν έναν αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό και ένας από τους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρει είναι και ο Πιέρ Ισά.

Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες ημέρες ο Πανιώνιος να ξεκινήσει και τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη.

Ο Ισά φέρεται να έχει προτάσεις από την Γαλλία, την Ολλανδία καθώς και από ομάδες της Σούπερ Λίγκα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.