Μήνυμα παραμονής Παράσχου

Μήνυμα παραμονής έστειλαν σήμερα Βατσινάς-Παράσχος για τον προπονητή του ΟΦΗ.

Μπορεί η σημερινή συνέντευξη τύπου του Γιώργου Παράσχου να μην έβγαλε είδηση ωστόσο ο τεχνικός του ΟΦΗ έστειλε μήνυμα παραμονής στον πάγκο της Κρητικής ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 54χρονος τεχνικός ουσιαστικά άνοιξε τα χαρτιά του για τον σχεδιασμό της ομάδας αλλά και το τι θέλει να δει και να βρει στον ΟΦΗ ώστε η επόμενη περίοδο να είναι ακόμα περισσότερο πετυχημένη και βέβαια να ανοίξει ο δρόμος για το πολυπόθητο εισιτήριο για τα σαλόνια της Ευρώπής. Οι κύριοι άξονες που οδηγήθηκε σήμερα η συνέντευξη τύπου του Γιώργου Παράσχου ήταν οι παρακάτω:  Πέντε με έξι « δυνατές » μεταγραφές ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή την επόμενη περίοδο • Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη 1 Ιουλίου και δεκαπέντε ημέρες αργότερα θα αναχωρήσει για την Γερμανία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας  Μεγαλύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να εξαλειφθούν κάποια ατυχή περιστατικά • Να μείνει ο βασικός κορμός της ομάδας καθώς λήγουν το καλοκαίρι έξι συμβόλαια βασικών στελεχών (Κουνενάκης, Ντρούλιτς, Ισά, Ταραλίδης, Σταυρακάκης, Νουαφόρ) και να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τους δανεικούς(Λεοζίνιο, Μπαρκαουάν)

Ο Γιώργος Παράσχος για το δικό του μέλλον τόνισε: « Θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Αν δεν γίνουν τα λάθη του παρελθόντος και πραγματοποιηθούν πέντε με έξι καλές μεταγραφές τότε ο ΟΦΗ μπορεί να κυνηγήσει υψηλούς στόχους όπως αρμόζει και στην ιστορία του. Επίσης πρωταρχικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι πρέπει να υπάρχει προγραμματισμός ώστε να μπουν υψηλοί στόχοι για την ομάδα την επόμενη περίοδο. »

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της επόμενης περιόδου λέγοντας ότι « …είναι καλό που τελειώνει νωρίς το πρωτάθλημα γιατί υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να δούμε παίκτες, να δοκιμαστούν και να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το αν μπορούν να έρθουν στην ομάδα. » Όσο για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες ο Γιώργος Παράσχος τόνισε: « Μέχρι τώρα δεν μου έχει δοθεί η δυνατότητα για να παρακολουθήσω από κοντά τα παιδιά που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες ωστόσο θα φροντίσω να το κάνω μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. »

Εκτός από το θέμα της παραμονής του Γιώργου Παράσχου, την Κυριακή προέχει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο όπου δεν υπολογίζονται οι Πετρόπουλος, Πίτσος, Αρβανίτης, Γκάγκουλα καθώς οι δύο πρώτοι έχουν υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και τους προσαγωγούς ενώ οι υπόλοιποι είναι ανέτοιμοι.

Βατσινάς: ‘’ Θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να γίνει μεγάλη η ομάδα ‘’ Το παρόν έδωσαν τόσο ο Φανούρης Βατσινάς όσο και ο Γιάννης Σφακιανάκης από την πλευρά της διοίκησης και οι οποίοι μίλησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα: « Εμείς έχουμε πει ότι θέλουμε τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε συνάντηση μαζί του και πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε. Όποιος δεν θέλει να μείνει στην ομάδα, παίκτες, μέλη της διοίκησης και προπονητές εμείς δεν τους κρατάμε με το ζόρι. » ήταν οι πρώτες του δηλώσεις σχετικά με το θέμα Παράσχου. Στην συνέχεια άνοιξε τα χαρτιά του για την συμφωνία λέγοντας ότι εμείς θέλουμε να υπάρχει συμφωνία σε βάθος χρόνου.

Όσο για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν ο Φανούρης Βατσινάς δήλωσε ότι έχει μιλήσει με όλους τους παίκτες και από τώρα ξεκινάει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με όλους τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.