Γκέρμπερ: Του χρόνου θα είμαι καλύτερος

Ακόμα καλύτερος υποσχέθηκε πως θα είναι ο Φαμπιάν Γκέρμπερ με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2.

Ακόμα καλύτερος υποσχέθηκε πως θα είναι την επόμενη περίοδο ο Φαμπιάν Γκέρμπερ με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2. ” Tου χρόνου θα είμαι ακόμα καλύτερος και θα δείξω καλύτερο πρόσωπο. ” ήταν τα λόγια του Γερμανού μέσου ενώ για το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες τόνισε: ” Έχουν μείνει δύο παιχνίδια ακόμα πιστεύω ότι θα καταφέρω να σκοράρω τελικά. ” Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό « Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας όλοι μέσα στην ομάδα γνωρίζαμε ότι έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Ξέραμε πως είχε η κατάσταση, παλέψαμε από το πρώτο λεπτό και πήραμε μια δίκαιη νίκη. »

Για τις χαμένες ευκαιρίες « Πιστεύω ότι στα δύο επόμενα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα καταφέρω να πετύχω ένα γκολ. Προσπαθώ αρκετά από την αρχή για να σκοράρω όμως σε κάποιες φάσεις στάθηκα άτυχος και σε κάποιες άλλες δεν είχα την κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση για να πετύχω ένα γκολ. Ασφαλώς ένα γκολ θα μου δώσει μεγάλη χαρά και θα με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και θα με λυτρώσει κατά κάποιον τρόπο. »

Για το καλύτερο πρόσωπο που παρουσιάζει ο ΟΦΗ « Ο νέος προπονητής άλλαξε πολλά μέσα στην ομάδα. Έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο προπόνησης και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και πως πρέπει να το πάρουμε. Είμαστε μια ομάδα και όλοι παίζουμε για να πάρουμε τη νίκη. Στην αρχή της περιόδου μπορώ να πω ότι δεν είχαμε την συμπεριφορά ομάδας αλλά παίζαμε ξεχωριστά σαν ποδοσφαιριστές. Όλα έχουν αλλάξει και είμαστε μια διαφορετική ομάδα. »

Για την δική του απόδοση « Όταν ήρθα στην Ελλάδα δεν γνώριζα το ελληνικό ποδόσφαιρο και μέχρι να μάθω που βρισκόμουν και που ήμουν είχε περάσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Ήταν δική μου απόφαση να φύγω από την Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα και δεν το έχω μετανιώσει που ήρθα στον ΟΦΗ. Αισθάνομαι πολύ ωραία στην ομάδα και υπόσχομαι σε όλους ότι την επόμενη περίοδο θα είμαι ακόμα καλύτερος. Βλέπω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνομαι καλύτερος και πλέον όλα είναι καλά για εμένα. Μου αρέσει το Ηράκλειο, ο ΟΦΗ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και τα πάντα είναι εξαιρετικά. Γνωρίζω ότι στην αρχή της περιόδου όλοι περίμεναν περισσότερα από εμένα αλλά και εγώ δεν ήμουν αυτός που έπρεπε, υπήρχε άγχος και πίεση για την απόδοση μου τώρα όμως όλα είναι πολύ καλύτερα. Τώρα με πιστεύουν όλοι στον ΟΦΗ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. »

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ « Θα ήταν θαυμάσιο για την ομάδα μας να έχουμε τόσο κόσμο στο γήπεδο σε όλους τους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί μας δίνουν δύναμη και μας κάνουν να αισθανόμαστε πολύ δυνατοί. Περιμένουμε την Κυριακή να έχει πολύ κόσμο το γήπεδο και τους θέλουμε δίπλα μας και σε παιχνίδια με μικρές ομάδες. »

Για τον ΟΦΗ ” Είναι μια οργανωμένη ομάδα με πολύ κόσμο. Έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις, αγωνίζεται σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο και έχει πολλούς φιλάθλους. Φέτος σταθήκαμε σε κάποια παιχνίδια άτυχοι και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τις νίκες που θα θέλαμε. Όμως αν θυμηθούμε τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που παίξαμε πολύ καλά και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Του χρόνου μπορούμε όμως να κερδίσουμε μια θέση για τα κύπελλα Ευρώπης και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. “