4-3-3 και κοντά οι γραμμές

Οι πρώτες σκέψεις του Γιώργου Παράσχου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αποχώρησε ο Κουνενάκης.

Επίθεση και κοντά οι γραμμές Τις πρώτες σκέψεις του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση το 4-3-3 με τον Ντρούλιτς στην κορυφή της επίθεσης. Όμως το τι δοκίμασε στην πρωινή προπόνηση ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν σημαίνει ότι θα είναι και αυτό που θα παρατάξει. Ο Παράσχος δοκίμασε το 4-3-3 που στην άμυνα γινόταν 4-5-1 και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μάλιστα ο ΟΦΗ είχε κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του την φετινή περίοδο.

Στην σημερινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Πίτσος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ενώ αποχώρησε ο Κουνενάκης γιατί δέχτηκε μια κλωτσιά χωρίς να είναι κάτι ανυσηχητικό.

Αυτό που φαίνεται σαν δεδομένο είναι ότι ο Γκόραν Ντρούλιτς επιστρέφει στην ενδεκάδα είτε μόνος είτε σαν επιθετικό δίδυμο με τον Νουαφόρ. Σήμερα δοκίμασε τον Τζόρβα κάτω από τα τερματοφύλακα, στην άμυνα δεξιά ο Σταυρακάκης και στο κέντρο οι Μπαρκαουάν-Ισά και αριστερά ο Πίτσος και αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Μονιάκης. Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Σφακιανάκης, Κουνενάκης και Ταραλίδης και στην επίθεση οι Ρουμπάκης(δεξιά), Σίμιτς(αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκόραν Ντρούλιτς.

Τους χρυσώνει για νίκη Η διοίκηση του ΟΦΗ και ο Φανούρης Βατσινάς έκαναν πράξη αυτό που έλεγαν χθες το πρωί για έξτρα πριμ και τους χρυσώνει για να πάρουν τη νίκη κατά του Παναθηναϊκού. Χθες αφού τους μίλησε στα αποδυτήρια τους έδωσε ένα φάκελο που είχε μια επιταγή με 50.000 ευρώ όπου θα τα μοιραστούν σε περίπτωση που κερδίσουν τους πράσινουν την Κυριακή.