Συνεχίζει απτόητος ο Χάμιλτον: Pole position και στο Μπαχρέιν!

Ο Βρετανός, παρότι εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και κατέκτησε με άνεση την pole position στο Μπαχρέιν. Στη δεύτερη θέση ο Μπότας.

Τους κάνει… πλάκα ο Λιούις Χάμιλτον!

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes, παρά το γεγονός ότι έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, συνεχίζει στον ίδιο δαιμονιώδη ρυθμό.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κατέκτησε με άνεση την πρώτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Μπαχρέιν και πανηγύρισε την 98 pole position στην καριέρα του! Αλλες δύο για να πιάσει τις 100 θέλει ο τρομερός Βρετανός, που έκανε… σμπαράλια για μια ακόμα φορά τα χρονόμετρα.

Από τη δεύτερη θέση του grid θα εκκινήσει ο team mate του Λιούς Χάμιλτον, Βάλτερι Μπότας, και από την τρίτη ο Μαξ Φερστάπεν, που προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να «σπάσει» την κυριαρχία των δύο Mercedes.

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Αλεξάντερ Αλμπον, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Πέρεθ, Ρικιάρντο, Οκόν, Γκασλί, Νόρις και Κβίατ.

Οσον αφορά στις Ferrari, για μια ακόμα φορά οι Φέτελ και Λεκλέρκ παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατάφεραν να μπουν στο τελευταίο κομμάτι των δοκιμών. Ο Γερμανός πιλότος θα ξεκινήσει από την 11η θέση και ο Μονεγάσκος team mate του από την 12η.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook