Infiniti QS Inspiration Concept: Όψεις τετράθυρου μέλλοντος

Η Infiniti δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής του πρωτότυπου μοντέλου που θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση της Σαγκάης και το οποίο αποτελεί ένα δυναμικό σχεδιαστικά και επιβλητικό sedan με ηλεκτροκίνητες προδιαγραφές από το οποίο αναμένεται να προκύψει μια αντίστοιχη έκδοση παραγωγής.

H Infiniti, το πολυτελές σκέλος της Nissan, μπορεί να αποσύρθηκε από την αγορά της Ευρώπης, ωστόσο εξακολουθεί κανονικά και δυναμικά τις δραστηριότητες της στον υπόλοιπο κόσμο, κυρίως στις αγορές των ΗΠΑ και της Ασίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, θα παρουσιάσει στην επικείμενη έκθεση της Σαγκάης η οποία ανοίγει αυλαία στις 16 Απριλίου ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο με αμάξωμα τριών όγκων με το οποίο φιλοδοξεί να δώσει μια γεύση από μια αντίστοιχη και ηλεκτροκίνητη έκδοση παραγωγής η οποία θα ακολουθήσει στο μέλλον.

Το QS Inspiration Concept όπως ονομάζεται ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική γραφή με το επίσης πρωτότυπο SUV, QX, το οποίο παρουσιάστηκε από την Infiniti στις αρχές της χρονιάς στο Detroit, προβάλλοντας την ίδια clean cut αισθητική αντιθέσεων με τις σκούρες γυάλινες επιφάνειες, την coupe λογικής χάραξη της οροφής και τις χαρακτηριστικές κολώνες που δίνουν την αίσθηση επιπλέον δυναμισμού, να κυριαρχούν.

Οι επίσημες συστάσεις της Infiniti κάνουν λόγο για μια σχεδίαση που εκτός από το δυναμικό αισθητικό αποτέλεσμα, εξασφαλίζει ψηλή θέση οδήγησης σε συνδυασμό με ένα συνολικά χαμηλό κέντρο βάρους το οποίο ευνοεί την ευελιξία και το δυναμισμό.

Πίσω από τις καλοσχεδιασμένες επιφάνειες του ιαπωνικού πρωτοτύπου βρίσκεται η νέα ηλεκτρική αρχιτεκτονική της Infiniti η οποία έχει σχεδιαστεί εξαρχής υπό το σκεπτικό της ηλεκτροκίνησης και δημιουργήθηκε προκειμένου, από το 2021, να φιλοξενήσει αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της Infiniti τα οποία θα προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και τετρακίνηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook