H Toyota Corolla δίνει ραντεβού στη Γενεύη με δύο νέες εκδόσεις

Με αφετηρία την επικείμενη ελβετική διοργάνωση, η ιαπωνική φίρμα εμπλουτίζει τις επιλογές της νέας Corolla με δύο νέες εξοπλιστικές εκδόσεις με περιπετειώδη και σπορ έμπνευση.

Η επιστροφή της Corolla, εκτός από την νέα υβριδική της κατεύθυνση, προδιαγράφεται και πολλαπλώς πληθωρική, καθώς εκτός από τις ήδη γνωστές εκδόσεις αμαξώματος, η Toyota προετοιμάζει δύο ακόμα εκδοχές της οι οποίες θα παρουσιαστούν στην επικείμενη έκθεση της Γενεύης, αναδεικνύοντας διαφορετικές αρετές του νέου μοντέλου.

Ο λόγος για τις εκδόσεις GR Sport και Trek οι οποίες με αφετηρία την hatchback και την station wagon έκδοση, θα πραγματοποιήσουν την πρεμιέρα τους στην προσεχή ελβετική διοργάνωση δίνοντας έμφαση στην σπορ αλλά και στην πιο περιπετειώδη πλευρά της Corolla, αντίστοιχα.

Στην περίπτωση της Corolla GR Sport, ακολουθείται το γνωστό σπορ εξοπλιστικό ύφος που ακολουθείται στις εκδόσεις με τα συγκεκριμένα διακριτικά με στόχο μια πιο δυναμική εμφάνιση την οποία αναλαμβάνουν να στοιχειοθετήσουν χαρακτηριστικά όπως η ανασχεδιασμένη και μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα μπροστά, τα ξαναγραμμένα πλευρικά τμήματα, ο νέος αεροδυναμικός διαχύτης και οι ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών.

Κατ΄αντιστοιχία έχει αναπροσαρμοστεί και το εσωτερικό με κυρίαρχα τα σπορ και προαιρετικά δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές.

Σε ό,τι αφορά την έκδοση Trek τον πρώτο λόγο έχουν εξοπλιστικά και σχεδιαστικά στοιχεία που παραπέμπουν στα crossover μεταξύ των οποίων οι προστατευτικές ποδιές μπροστά και πίσω, φώτα τεχνολογίας LED, προβολείς ομίχλης επίσης τεχνολογίας LED καθώς και ράγες οροφής σε συνδυασμό με σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων, ενώ τον προσανατολισμό της έκδοσης συμπληρώνει η αυξημένη κατά 2,0 εκ. απόσταση από το έδαφος.

Aμφότερες οι νέες εκδόσεις της Corolla, αναμένεται να είναι διαθέσιμες με τα δύο υβριδικά σύνολα ισχύος 122 και 180 ίππων ενώ η εμπορική τους πορεία πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές του β΄εξαμήνου προσθέτοντας δύο ακόμα επιλογές στο παλμαρέ του μοντέλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook